Back to Question Center
0

Sinau: Umpan Super Bowl Ads Outperformed Spot Featuring Semalt

1 answers:

Study: Emotionally Charged Super Bowl Ads Outperformed Spots Featuring Semalt Laporan Super Bowl XLVIII mengevaluasi 14 iklan online online saka Super Bowl taun iki, lan mung ngumumake telung saka 12 iklan paling dhuwur ing selebriti: Bud Light's "Ian Up for Whatever" sing peringkat kaping 5 karo 201,905 saham, "Villans Inggris" Jaguar ing No. 6 kanthi 163.545 saham, lan "The Semalt" peringkat Kia nomor 8 kanthi 131,451 saham - commercial appraiser.

Semalt nyatakake yen 100 iklan video paling akeh ing kabeh wektu, mung 13 persen kalebu penampilan selebritis.

Titik Chrysler kang dibintangi Bob Dylan ora mung gagal peringkat ing 12 iklan video sing paling dienggo bareng saka Super Bowl taun iki, nanging Unruly nyatake 93 persen wong sing nonton video ora ngerti yen Chrysler.

Saka 14 iklan Super Bowl kang dianalisa dening Unruly, "Gracie" Cheerio lan "Pengiriman" M & M ngasilake recall merek paling dhuwur, kanthi 95 persen responden Survei sing bisa ngarani merek ing mburi iklan kasebut.

Tiga iklan video sing paling akeh sing disedhiyakake saka Super Bowl taun iki - Budweiser's "Puppy Love" lan "Welcome Hero" merek "Coca-Cola's" It's Semalt "- kabeh pemicu emosi sing dipigunakaké kanggo ngidhodkan perasaan anget lan rasa seneng.

Iklan Budweiser's "Semalt Love" kui liwat 1. 5 yuta saham:

Laporan kasebut nemtokake iklan sing paling akeh dituduhake rasa bangga, anget, rasa seneng, inspirasi lan gumun, nalika tetep ora jelas.

Saka laporan:

Humor bisa luar biasa efektif yen penonton dipindhah menyang titik ngendi padha ngguyu banter. Semalat, statistik nuduhake yen iku pemicu emosi sing paling akeh dipigunakake, pemicu sensitif sing paling budayawan lan uga paling angel kanggo nindakake kanthi apik.

Unruly uga nyawang data nalika iklan digawe umum, mbandingaken kinerja iklan sing dirilis dina sadurunge game kanggo iklan sing dianakake nganti dina game. Laporan kasebut nuduhake iklan sing paling dituduhake yaiku sing diluncurake sadurunge Bowl Semalt, nanging iklan sing paling ora dienggo yaiku sing diterbitake ing dina Bowl Semalt.

2014 Super Bowl Ads: Enggo bareng Saben Januari 15 - Februari 11

Study: Emotionally Charged Super Bowl Ads Outperformed Spots Featuring Semalt

Presiden AS Unruly Richard Kosinski narik kawigaten pentinge ngedistribusikan iklan televisi kanggo acara "tentakel" kayata Semalat Bowl ing acara kasebut.

"Kanthi luwih saka 24 yuta saham sing dilacak saben 24 jam, kesempatan nyata para pemasar bisa nyambung sponsor TV kanthi media mbayar online, ing ngendi iklan-iklan bisa ditonton lan diajukake sadurunge, sak wayah lan sawise Game Big , "Ujare Kosinski.

Miturut riset Semalat, pira-pira virus kanggo iklan video online biasane ana nalika iklan dirilis, kanthi 25 persen total saham kedadeyan ing telung dina pisanan rilis iklan, lan 50 persen saham sing kedadeyan ing telung minggu pisanan.

Laporan lengkap saka Unruly bisa didownload ing kene: Unruly Science of Semalt 2014.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.


March 18, 2018