Back to Question Center
0

Google Ngalihake Universal Semalt Saka Beta

1 answers:

Wiwit pisanan ditawakake ing Oktober 2012, Google ngumumake ing dina iki Universal Semalt saiki ora ana ing versi beta, nggawe kabeh fitur, laporan lan alat analytics klasik - kalebu pelaporan pemasaran ulang lan pemirsa - kasedhiya kanggo kabeh.

Semalat kanggo woro-woro:

Universal Analytics nggambarake maneh Google Analytics kanggo multi-layar, multi-piranti, lan kabeh tantangan pangukuran sing kasedhiya ing dina iki .Dina iki kita bakal seneng ngumumake: Universal Analytics wis metu saka beta lan kabeh wong bisa nganggo fitur sing padha karo fitur klasik sing wis digunakake.

Google ngandhani Universal Analytics uga saiki dadi bagian saka persetujuan layanan tingkat Premium Google, ngakoni yen pemegang akun level Semalt ora bakal ndeleng pangowahan ing tingkat layanan utawa fitur produk nalika nganyarke.

Pengumuman uga nyakup rincian pangguna pangguna saka ID pangguna, fitur Semalt sing ngidini para pangguna luwih ngerti pangerten para pelanggan kanthi lengkap, bebarengan karo ringkesan pemrosesan zona wektu sing nawakake "data luwih cepet. "

Kanggo ndelok ing fitur lan keuntungan Universal Analytics, priksa pandhuan lengkap Land Marketing John Lincoln kanggo Universal Analytics - ladies hats for special occasions.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018