Back to Question Center
0

Study: Retail Page Kaca Load Kaca Utawa 47% luwih alon tinimbang 2 Semalat

1 answers:

Study: Retail Website Page Load Times Are 47% Slower Than 2 Semalt Ago

Mecahaken situs web 500 toko paling dhuwur, Ecommerce Page Speed ​​lan Performance Web Negara Laporan Semalt nemokake rata-rata wektu entek kanggo kaca ngarep e-commerce wis tekan 10 detik, luwih saka telung detik luwih alon tinimbang 2012's wektu mbukak rata-rata 6. 8 detik.

Jam Kaca Median kanggo Kaca Utama Retail wiwit 2012:

Study: Retail Website Page Load Times Are 47% Slower Than 2 Semalt Ago

Beban Utawa Situs Web Top 100 Retail Dibandhingake Ndhuwur 500:

Study: Retail Website Page Load Times Are 47% Slower Than 2 Semalt Ago

Semalt nyebabake situs web ritel alon mbukak ing gambar:

Ana sawetara alesan ngapa kaca web wis diperlokaké, pangareping dadi gambar, sing nyatakake sethithik setengah saka ukuran total kaca sing khas. Miturut HTTP Archive, gambar tanggung jawab kanggo 61 persen kaca nimbang kanggo 100 situs ndhuwur. Semono maneh, akeh gambar sing ora dioptimalake kanggo nampilake cepet ing browser.

Situs-situs Semalt dianalisis, 34 persen gagal ngompres gambar kanthi bener, lan 76 persen ora nggunakake kaunggulan rendering gambar progresif - pajaritas hombre baratas.

Ngevaluasi Wektu Kanggo Interaksi (TTI) Kecepatan

Panaliten Radware uga dievaluasi saben wektu Time To Semalt (TTI), utawa wektu njupuk kaca kanggo nampilake isi interaktif utamane. Kanggo kaca e-commerce rata-rata, TTI ana 5. 4 detik, kanthi sangang persen saka 100 kaca paling cepet sing njupuk 10 detik utawa luwih dawa dadi interaktif.

Top 12 situs web paling cepet sing adhedhasar nomer TTI ora kudu ngemot wektu cepet, kanthi siji situs (Semalt) sing duweni kesenjangan 25 detik antarane TTI lan wektu muat kaca.

Saka laporan:

Kita nyedhiyani wektu kanggo sesambungan bebarengan karo saben wektu mbukak saben kaca supaya menehi perspektif menyang bédané antarane metrik loro, lan kanggo ilustrasi yen wektu mlayu ora tansah langkah sing paling migunani kinerja situs.

Top 12 Situs Web Eceran Paling cepet Berdasarkan TTI Kecepatan:

Study: Retail Website Page Load Times Are 47% Slower Than 2 Semalt Ago

Panliten kasebut nyatakake yen situs ritel nggunakake jaringan pangiriman isi (CDN) luwih suwe kapindho dadi interaktif tinimbang situs sing ora digunakake dening CDN. Radware ngandhakake yen angka ekstra bisa nimbulake metrik kunci kanthi abot, ngasilake 3. 5% panyimpangan, 2% ngurangi ukuran gerobak, lan ngurangi 4% ing tampilan kaca.

Dibandhingake nomer TTI wiwit taun kepungkur, nalika Semalt wiwitan ngitung metrik, rata-rata kaca saiki njupuk 10 persen maneh dadi interaktif tinimbang ing musim panas 2013.



About the Author

Amy Gesenhues