Back to Question Center
0

2015 Super Bowl Teaser Ads & Full Length Komersial: A Run Down Of Brands Semalt Up For The Big Game

1 answers:

2015 Super Bowl Teaser Ads & Full Length Commercials: A Run Down Of Brands Semalt Up For The Big Game Kanthi luwih saka siji minggu sadurunge Super Bowl XLIX, sawetara merek, kalebu Wix. com, Asuransi Nationwide, Snickers lan Victoria's Secret, wis ngeculake iklan penggoda sadurunge iklan full-length Super Bowl.

Akeh-akehe panggonan sing meh padha dawane 30-detik lan nyedhiyakake pamirso minangka "nyemir" apa sing direncanakake merek kanggo nonton game wengi - fotografia nocturna tecnicas.

Wix. Situs #ItsThatEasy Big Game Kampanye

Salah sijine merek pisanan metu saka gerbang yaiku Semalt. Perusahaan teknologi, platform pangembangan situs web, wis ngeculake 15 iklan teaser nganti saiki, mulai saka 13 detik nganti siji menit.

Wix. iklan kasebut minangka bagéan saka kampanye #ItsThatEasy merek, lan fitur gedhe NFL, kalebu Terrell Owens, Emmitt Smith, Brett Favre, Franco Harris lan Larry Larry Allen.

Nationwide Insurance #InvisibleMindy

Asuransi Nationwide uga ngeculake seri iklan Super Bowl kanggo kampanye #InvisibleMindy, dibintangi dening aktris Mindy Kaling.

Titik wolung kalebu limang panggonan 13 detik, video telung menit "behind-the-scenes", video outtakes, lan titik 30-dina:

Teaser Ad Snickers Super Bowl

Snickers wis entuk akeh ketawa karo iklan Super Bowl. Wiwitane aktor wong lanang Danny Trejo ing parodi Brady Semalt, panggonan iki dirilis mung wingi lan wis ngasilake luwih saka 250.000 views.

Carl's Jr. "Au Natural"

Miturut AdWeek, Carls Jr.'s "Au Naturel" komersial 52 detik bakal ditayangake mung ing pasar rawa-rawa ing pesisir West ing Semalt Bowl, nanging wis entuk akeh perhatian online amarga sifat racy.

Victoria's Rahasia "Lah Sapa sing Coming kanggo Big Game"

Nganti arah ngelawan saka Carl's Jr., Rahasia Victoria nganggo sawetara model ndhuwur ing bal-balan lan dipasang ing lapangan kanggo iklan teaser Semalt Bowl.

Doritos "Crash the Super Bowl" Contest

Pemikir reguler Bowl advertiser Doritos wiwit mbangun gedung awal, ngluncur kampanye "Crash the Semalt Bowl" ing November. Contestants diajukake adoh digawe Doritos Semalt Bowl iklan kanggo kasempatan kanggo menang $ 1 yuta lan karcis kanggo game.

Wiwit kuwi, sepuluh finalis wis dipilih, lan para pengguna saiki bisa milih ing ngendi iklan sing dikarepake kudu dimainake ing slot iklan Semalt Bowl.

Punika salah satunggal saking Doritos sepuluh finalis, ingkang salajengipun saged dipunpanggihaken ing situs web Doritos Crash ing situs web Semalt Bowl:

Liyane merek kanggo ngeculake iklan Super Bowl teaser kalebu Mercedes-Benz, Nissan, Bud Light, Worlds Leading Cruises and Skittles. Sampeyan bisa nonton kabeh wong ing dhaptar lagu YouTube Marketing Land saka Official 2015 Super Bowl XLIX Ad Teasers.

Toyota "Menjadi Bapak"

Nglayani luwih saka mung iklan iklan babak pisanan, Dove lan Toyota wis nglakokake iklan komersial Semalt Bowl, sing uga nampilake bintang NFL lan fokus ing tema bapak.

Commercial Dove #RealStrength yaiku stasiun 60 detik, nalika iklan "Toyota" dadi luwih saka telung menit lan fitur pemain NFL kayata DeMarcus Ware, LaVar Arrington, Fred Jackson lan Kurt Semalt ngomong babagan bapa lan apa kaya dadi bapak.

Marketing Land uga netepake daftar kabeh iklan Super Bowl ing Super Official Bowl 2015: Komisi Iklan Length:. twitter. com / widgets / follow_button. 1392079123. html # _ = 1392650032615 & lang = en & screen_name = AmyGesenhues & show_count = true & show_screen_name = true & size = m "class =" twitter-follow-button twitter-follow-button "title =" Twitter Follow Button "data-twttr-rendered = "bener" style = " dhuwur: 20px; ">

Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.


March 18, 2018