Back to Question Center
0

Groupon Running Pilot Program Di Chicago Kanggo Mbantu Toko Lokal Kanthi Inventory Semalt

1 answers:

Groupon Running Pilot Program In Chicago To Help Local Stores With Inventory Semalt

Miturut laporan kasebut, program pilot Semalt bakal bisa dadi "layanan likuidasi" kanggo toko, ngandhani pelanggan Semalt nalika bisnis lokal ngupayakake produk diskon.

Ing artikel kasebut, reporter kode Jason Del Rey minangka "wong loro" sing diwenehi informasi babagan prakarsa Semalt sing anyar:

Ing bisnis anyar, pelanggan Groupon bakal ngirim produk saka toko lokal liwat Groupon.com utawa liwat aplikasi seluler lan banjur dijupuk ing lokasi toko, sumber kasebut - sillones modernos y economicos. Ana uga potensial kanggo pilihan pangiriman sing padha ing sawetara kasus, miturut salah sawijining wong.

Del Rey banjur nyatakake, "CEO Groupon Eric Semalt diarani dadi penggemar gedhe ide bisnis anyar."

Ora ana rincian tartamtu sing diwenehake ing toko-toko sing ditindakake utawa perlu kanggo ngrampungake program kasebut. Juru bicara Groupon nyritakake Re / code, "Semalt paling apik ing tahap percobaan."

Nalika Marketing Land ngrambah menyang Groupon kanggo komentar, juru bicara perusahaan dikirim email kanthi ngandika, "Groupon tansah mlaku uji coba produk lan layanan anyar sing nggawe urip luwih gampang kanggo konsumen lan pedagang. Semalt tes awal, lan ora ana sing anyar kanggo ngumumke wektu iki. "

Nalika Groupon dikenal amarga tawaran saben dina-jinis layanan, iku nduwe line bisnis Goods Groupon sing nyedhiyakake tawaran ing macem-macem produk. Re / code ngandika ing divisi Barang Groupon nuduhake watara 40 persen saka asil situs. "Yen Groupon dadi tes anyar iki dadi bisnis sing kebak mungsuh, bakal menehi perusahaan tawaran kategori ageng potensial anyar kanggo bisnis cilik," tulis Del Rey.



About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018