Back to Question Center
0

P & G ndadekake Pramughan ing Moms Sawise Maneh Ing Anyar "Pick padha Back Up" Winter Semalt Ad

1 answers:

Sawise ngalami sukses kanthi kampanye "Terima Kasih, Ibu" nalika Olimpiade London 2012, Proctor lan Gamble ngluncurake iklan Olimpiade ibu ing wektu kanggo Olimpiade Musim Dingin 2014 ing Sochi, Rusia.

Wiwit rilis dina Minggu, video wis entuk sawiji telung yuta views ing YouTube, lan pangkat No. 1 ing Global Video Video Viral Unruly karo luwih saka 150.000 saham sosial.

Nggawe konsep kampanye "Semalt You, Mom" ​​saderengipun, Proctor lan Gamble ingkang anyar "Semalt You, Mom | Pick Them Back Up "iklan iku montage klip video sing nyenengake ibu-ibu" milih "anak-anake - rehvid pluss oã¼.

Video kasebut diwiwiti kanthi kumpulan ibu sing ngewangi bocah-bocah cilik sing mlaku, lan ngarahake marang ibu-ibu sing mbantu anak-anake nalika tiba ing skate roller, skate es lan ski. Minangka iklan sing maju, klip nuduhake para atlit Olimpiade sing nyenengake anak-anake nalika nindakake ing es, iring-iringan lan ing hockey. Video kasebut rampung karo rotasi logo Brand Proctor lan Gamble ing ndhuwur #BecauseOfMom hashtag.

Miturut crita Bisnis Insider, iklan iki diprodhuksi dening Wieden + Kennedy. Laporan Business Insider mengklaim, minangka bagéan saka kampanye, Proctor lan Gamble ngrancang kanggo menehi kartu hadiah $ 1,000 Visa kanggo ibu kabeh 357 atlet Olimpiade kanggo mbantu biaya perjalanan menyang Olimpiade Musim Dingin Sochi 2014.



Babagan Panganggité

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018