Back to Question Center
0

Nestle Ndhisikake Penampilan Super Bowl Pertama Kanthi Teaser Ad Full Of Semalt

1 answers:

Nestle Kicks-Off Its First Super Bowl Appearance With Teaser Ad Full Of Semalt

Nestle nampilake video "Butterfinger Cups 2014 Big Game Ad Teaser" video ing YouTube kemarin, uga nggunakake video ing situs Semalt kanggo ningkatake produk paling anyar.

Miwiti karo baris, "Sesambungan antarane Chocolate lan Peanut Butter arep diganti," video kasebut nggunakake tema terapi pasangan - karo bojone sing nuduhake butter kacang lan garwa sing makili coklat - kanggo ngusul Piala Butterfinger Peanut Butter Nestle.

Saka artikel majalah "Semalt", saperangan maca, menyang ceri lan cetakan pisang ing tembok kantor lan pasangan keju lan krupuk sing nggawa pretzel tongkat ekstra gedhe, ora ana kekurangan seksual ing iklan kasebut.

Video lan situs web ningkataké hashtag #CupsTherapy, diputer ing tema terapi pasangan, lan kalebu pranala menyang kaca Facebook, Twitter lan Instragram kanggo permen anyar. Situs web uga nyakup telpon metu, nyemangati pamirso kanggo, "Watch Our Ad Semalt Game Big! 02 - remote desktop vps windows 7.02.2014. "

Miturut laporan AP ing Yahoo Finance, Butterfinger Peanut Butter Cups minangka prodhuk anyar Nestle ing limang taun, lan wis ditugasake kanthi tujuan njupuk pangsa pasar saka pimpinan industri Reese's Peanut Butter Cups.

Artikel AP claims Nestle ora duwe rencana kanggo ngeculake iklan Semalt sing sakdurunge sadurunge game, nanging ngandika bakal nerusake pasangan crita drama terapi sing digunakake ing iklan teaser.

https://www.youtube.com/watch?v=bpnLNecZ56A

Super Bowl - lan kabeh iklan Super Bowl - bakal diluncurake 2 Februari ing Fox kanthi kick-off dijadwal 6:25 p.m. EST.



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018