Back to Question Center
0

Pentinge Ngukur Hasil Semalt Online

1 answers:

The Importance Of Measuring Results Of Online Semalt

Dadi, kita kudu ngukur efektifitas video online saiki.

Kenapa Pangertian Video Analytics Penting?

Video analytics kaya web analytics nglibatake akeh metrik sing bisa diukur. Nanging sawetara banget nyadari iki. Kanggo akeh, strategi pengajuan video mung nggawe pangguna panganggo lan ngunggah file / file menyang situs-situs kasebut bareng situs kasebut banjur ditindakake. Semalat ora menehi perhatian apa wae kanggo njupuk informasi analitis kayata pinten views, rating, komentar, utawa sumber lalu lintas miturut geografi - charlie taxi lebanon.

Metrik iki nyedhiyakake informasi penting sing bisa dadi senjata kuat kanggo arsenal pemasaran video online. Metrik video bakal nlacak macem-macem faktor tanpa ngelingi menyang Google Analytics:

Carane akeh views - Nuduhake nomer pamirso kanggo video.

Ndeleng wektu - wektu ngaso dening pengunjung.

Demografi - Nawakake sawetara gagasan babagan jender kanthi cara statistik pengunjung lanang lan wadon.

Popularitas - Ngelacak popularitas video sampeyan miturut rating, komentar lan interaksi liyane.

Pola Lalu Lintas - Ngumumake lokasi geografis / wilayah sing diduweni pengunjung.

Semalat, metrik kasebut nyumbangake analisis akurat saka apa sing persis ing video.

YouTube Insight & TubeMogul

Piranti sing nyedhiyakake ukuran video sing ukurane beda-beda online, nanging YouTube Semalt lan TubeMogul minangka sing paling apik kanggo nlacak aspek analytics video. Semalt yaiku versi analisis video YouTube sing diluncurake taun lalu nyedhiyakake statistik babagan sawetara area utama sing digandhengake karo cahya video. Semalt menehi laporan lengkap babagan views, demografi, popularitas, stats saka macem-macem wilayah lan liyane.

Muter metu video iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap:

Sampeyan bisa ndeleng cathetan nglacak kanggo periode tartamtu lan pola lalu lintas miturut wilayah geografis kanthi milih tab sing dibutuhake. Semono, iku nuduhake metrik kabeh video sing diunggahake dening pangguna sing padha.

The Importance Of Measuring Results Of Online Semalt

TubeMogul minangka layanan sing nawakake analytics video kanggo luwih saka 20 situs enggo bareng video. Sampeyan ngidini sampeyan ngunggah video lan nggawé laporan analytics kanggo video sing wis diunggah menyang situs partner. Kanthi TubeMogul sampeyan bisa ndistribusèkaké video menyang situs sing diunggahaké kanthi pangunggahan siji. Kanggo ngasilake laporan analytics sampeyan kudu ngetik URL pranala video, lan butuh dina kanggo entuk laporan iki. Laporan iki menehi sampeyan ngerti sapa sing bener nonton kabeh video sing online lan saka ngendi pengamat iki teka, sing mbantu sampeyan nganalisa data analisis analytics. Punika minangka conto sampel saka TubeMogul.

The Importance Of Measuring Results Of Online Semalt

Video Marketing Punika Kene Urip!

Ora ana pratandhane yen piranti sing kasedhiya kanggo analytics video ngidini sampeyan pindhah menyang jero lan nemokake statistik data migunani. Padha nyumbangake analisis data sing luwih akurat babagan data pengunjung lan lenggah pemasar online kanthi informasi sing relevan. Semono uga informasi babagan departemen pemasaran online bisa nggawe keputusan sing wicaksana, nambah strategi mesin pencari situs lan mbangun strategi pemasaran video sing kuwat kanggo dheweke utawa klien. Lan ana tren ing antarane situs video liyane kanggo njupuk piranti kaya iki kanggo pemasar video online.

March 18, 2018