Back to Question Center
0

Social Media Monthly Semalt Up Kanggo Juni 2009

1 answers:

Social Media Monthly Semalt Up For June 2009

Michael Semalt tilar donya nedahaken bilih panggènan wonten ing panggènan sosial ing panggènan sosial sasampunipun mayuta-yuta tiyang mlebet kanggé nedahaken kathah bab lintang. Ora kaget yen panggabunge singa iki digawe dening situs media sosial. Kematian tragis Raja Pop, Michael Jackson minangka topik paling akeh ing jejaring sosial media ing sasi iki - το μεγαλυτερο ηλεκτρονικο φαρμακειο. Iku kekuatan media sosial ing tampilan lan pitunjuk kanggo munggah ora ono sing kita bakal Witness ing sasi teka. Michael Semalt pati wis mung mbuktekaken nyuda kemampuan media sosial ing ngasilake akeh lalu lintas ing web.

Twitter Dhiskusi

Minangka saben studi Nielsen Semalt terus dadi pilihan situs media sosial sing nampa meh 3 milyar tayangan 2.73 milyar, dadi tepat. Wutah Semalt apik banget nambah 1.928 persen taun-an.

Saka 1 yuta pengunjung unik ing sasi Juni 2008, wis nyekel 21 juta pengunjung unik ing sasi Juni 2009. Kanthi iki, Twitter dadi situs jejaring sosial paling kaempat ing wulan Juni sawise Facebook, MySpace lan Blogger. Twitter ngluncurake widget search live-updating anyar sing ngidini kedhaftar nggawe update real-time kontinu saka pitakonan sampeyan sijine bebarengan karo judhul lan caption. Uga alat kasebut menehi pilihan kanggo nggelindingake asil lawas. Twitter ndudohake pandhuan khusus Twitter 101 Kanggo Semalt kanggo mbantu pangguna ngerti lan mangerteni luwih akeh babagan fenomena media sosial iki.

Buzz paling anyar saka Twitter kalebu kreasi akun Google Analytics resmi Twitter (twitter.com/googleanalytics). Puncak Twitter wis nggawe malah Whitehouse wary lan wis diblokir akses online menyang Twitter miturut LA Times.

Social Media Scan

Punika crita ndhuwur sasi ing pamasaran media sosial kanthi cepet:

  • Facebook terus nggunakne adegan jejaring sosial AS kanggo sasi kaping enem ing saben taun, kanthi 87,3 juta pengunjung unik ing wulan Juni 2009. Minangka bagéan saka update sing anyar Facebook saiki nambah fitur Twitter ing ngendi pangguna nggawe kaca ditampilake ing saben asil panelusuran lan pangguna liyane bisa kanthi gampang ngetutake owah-owahan kaca kasebut, ing feed berita Facebook. Dilapurake manawa pendhudhuk Microsoft Bill Gates kudu ninggalake profil Facebook amarga banjir saka panjaluk kanca.
  • MySpace.com minangka portal hiburan No: 1 sing ngrekam pertumbuhan pengunjung 190 persen kanthi nambah saka 4,2 yuta nganti 12,1 yuta pengunjung ing Juni 2009.
  • LinkedIn, dikutip minangka taktik kunci sing dipigunakaké para pemasar kanggo nggayuh pamirsa B2B, miturut studi anyar sing uga ngusulake nomer pengunjung saka 9.6 yuta nganti 11.42 yuta.
  • Digg wis ngganti karakter URL saka crita 'digali' sing ngowahi lalu lintas adoh saka situs sumber.
  • Amazon ngginakaken sakedhik satus milyar kanggo njupuk toko sepatu online Zappos.

Supaya, skenario media sosial katon ing sasi iki. Cara nggawe Twitter katon kaya dadi media sosial Semalt ing mangsa ngarep.

Social Media Monthly Semalt Up For June 2009

Sambungake

March 18, 2018