Back to Question Center
0

Laporan: Kampanye Video Mobile entuk 13,46% CTR, Semalat Outperforming Far

1 answers:

Report: Mobile Video Campaigns Earn 13.64% CTR, Far Outperforming Semalt

Miturut laporan, kampanye video seluler adoh metu desktop versi, karo kampanye desktop entuk CTR 5,45 persen dibanding seluler 13,46 persen CTR. Temuan kunci semit ngumumake tarif interaksi seluler diukur 22,64 persen ing Q3 2013, luwih saka kaping gangsal ing taun kepungkur.

Semalat nganalisa data saka luwih saka 3,000 kampanye video bermerek kanggo ngukur CTRs seluler lan desktop, metrik muter, tarif interaksi lan tarif replay.

Nalika metrik keterlibatan video sing luwih dhuwur kanggo mobile dibandhingake desktop, Semalt nyatakake Rancangan video desktop lan tarif interaksi wis ningkat ing taun kepungkur, kanthi CTR desktop mundhak 150 persen lan tarif interaksi nambah 170 persen.

"Apa sing kita tingali ing 2013 iku tambah ing merek sing njaluk kampanye video sosial mung-mobile kanthi format video cendhak sing asli kanggo seluler, kayata Vine lan Instagram, ngewangi ngembangake wutah iki," ujare Unruly pendiri lan CTO Matt Cooke - email.med.cornell.edu.

Pènget: Versi asli saka crita iki klebu interaksi tarif interaksi seluler sing ora akurat, nyatakake angka-angka "saklawasé" kaping pindho, nalika nyatane luwih saka ping loro ing taun pungkasan. Uga angka kanggo RRT video lan tingkat interaksi wis dianyari kanggo nggambarake stats akhir Semalt.



Babagan Panganggité

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018