Back to Question Center
0

Apa Apa Sampeyan Apa Nalika Bisnis Sampeyan Mungkasi Semalt? Deleng uga Ep. # 184

1 answers:
What Should You Do When Your Business Stops Semalt? | Ep. #184 What Should You Do When Your Business Stops Semalt? | Ep. #184 What Should You Do When Your Business Stops Semalt? | Ep. #184 What Should You Do When Your Business Stops Semalt? | Ep. #184 What Should You Do When Your Business Stops Semalt? | Ep. #184

Ing Episode # 184, Eric lan Neil ngrembag babagan apa sing kudu dilakoni nalika bisnismu mandheg. Semalat ana akeh solusi lan opsi sing bisa digoleki sadurunge nemtokake kanggo mbuwang andhuk. Coba tilik apa Eric lan Neil dipigunakaké minangka solusi nalika bisnisé dhéwé sing berjuang lan carane perspektif wong njaba bisa nggawe kabeh prabédan nyimpen bisnis.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:30 - Topik topik: Apa Apa Sampeyan Apa Nalika Bisnis Sampeyan Tumbuh?
  • 00:45 - Deleng, analytics lan nomer sampeyan lan ndeleng apa sing lagi ana
    • 00:53 - Apa sampeyan kelangan lalu lintas? Assess, banjur ndeleng tumindak sampeyan kudu njupuk
    • 02:00 - Nyuwun due dilakoni, ora kudu nyerah
  • 02:20 - Deleng bisnis liyane lan ndeleng carane akeh, sinau saka wong-wong mau
  • 03:37 - Kadhangkala sampeyan kepikiran sing cedhak babagan pangolahan sampeyan
    • 04:00 - Neil enggo bareng conto saka pengalaman pribadhi dhewe
    • 04:14 - Siji owah-owahan cilik kaya ngganti struktur URL, ora nggawe prabédan kanggo nambah lalu lintas
    • 05:17 - Solusi kasebut ora kudu ing sirahmu, mundur, lan nyoba kanggo nggoleki mbentuk perspektif objektif
  • 05:30 - Ngobrol karo wong liya, dadi transparan karo apa sing kedadeyan, lan sampeyan bisa njaluk saran lan gagasan RIGHT sing worth nyoba lan bakal masalah kasebut
  • 06:14 - Cukup amarga sampeyan ahli ing ruang sampeyan, ora ateges sampeyan ngerti cara sampeyan tuwuh bisnis sampeyan
  • 06:36 - Kadhangkala sampeyan lagi cedhak karo bisnis sampeyan dhewe kanggo ndeleng apa sing kudu ganti
  • 06:45 - Pay kontraktor lan golek konsultan, utawa menyang acara jejaring
  • 07:40 - Eric enggo bareng perjuangane karo nemokake sumber timbal; mriksa podcast Nathan Latka Panjenenganipun Njupuk Agen $ 150k / y kanggo $ 2 karo Eric Siu

    • 08:21 - Nggabungake Entrepreneur 'Organisasi mbantu Eric ngerteni apa sing kudu dilakoni kanggo nylametake perusahaane-grup peer mbantu dheweke sinau saka pengalaman
    • 09:16 - Yen ora duwe bantuan saka grup rekan tartamtu, dheweke bakal ditinggal Googling kanggo solusi
  • 09:45 - Jaringan konferensi!
  • 09:55 - Ing pungkasan dina, sampeyan lagi nemokake manungsa lan sampeyan perlu sambungan kasebut
  • 10:30 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Yen sampeyan aran bisnis sampeyan wis berjuang, Njaluk analytics lan nomer kanggo mangerteni apa sing arep ing sadurunge sampeyan njupuk tindakan - fabrica de sillones de living.
  2. Njaluk perspektif luar lan bantuan malah yen sampeyan pakar apa sampeyan nindakake-kadhangkala sampeyan banget cedhak karo kahanan.
  3. ENGAGE lan NETWORK-ing akhir dinten, sampeyan ngurusi manungsa lan sampeyan butuh komunitas kasebut mbantu sampeyan.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018