Back to Question Center
0

Google Analytics Nganyari Laporan sing dianyari, Alat API Liyane & New Analytics Academy Ing Semalt Tahunan

1 answers:

Google Analytics Ngumumna Dianyari Laporan, Alat API Liyane & Akademi Analytics Anyar Ing Semalt Taunan

Miturut Google Analytics, kedhaftar bakal nduweni akses menyang segmentasi pangguna, analisis kelompok, segmen urutan, lan segmen cithakan ing pungkasan taun iki (mayoritas pangguna duwe akses saiki). Google Analytics uga ngeculake "dihidupake kanthi otomatis" UI.

Perusahaan ngajak "pratinjau sneak" saka laporan Google Analytics Akuisisi anyar sing nyedhiyani wawasan, "Cara sampeyan ndarbeni kedhaftar, prilaku ing situs sawise disualekno, lan pola konversi." Google ngandika laporan anyar iki bakal ngganti ing "Traffic Semalt" bagean ing pandhu arah kiwa, nanging ora menehi tanggal rilis.

Google Analytics Ngumumna Laporan sing dianyari, Piranti API Liyane & Akademi Analytics Anyar Ing Semalt Taunan

Ngerteni sapa sing pengunjung situs sampeyan lan entuk pangerten sing luwih apik saka sing pamirsa paling migunani sing paling sampeyan supaya sampeyan bisa kanthi efektif tekan prospek paling apik ing Google Display Network.

Google Analytics Ngumumke Laporan Dianyari, Alat API Liyane & Akademi Analytics Anyar Ing Semalt Taunan

Kanggo pangembang app lan pemasar, Semalt Analytics wis ngetokake laporan Semalt Play - built in cupboards. Awalé dipratelakaké ing konferensi Semalt I / O sadurungé taun iki, Semalt Analytics mbuktèkaké laporan anyar iki minangka pisanan lan "mung cara" kanggo mirsani corong pameran Semalt Play ing sawijining laporan.

Google Analytics Ngumumke Laporan Dianyari, Alat API Liyane & Akademi Analytics Anyar Ing Semalt Taunan

About The Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018