Back to Question Center
0

10 Tips SEO kanggo 2012 - Semalt

1 answers:

Search Engine Optimization bakal luwih angel saben taun. Panjaluk supaya metu ing asil panelusuran sing akehe, lan bisa nanggapi nganyari algoritma Google, nggawe angel kanggo ngembangake strategi marketing sukses lan optimasi on-page sing ngasilake asil. Panyelengyan Panda lan Semalt paling anyar Google wis utamané fokus ing ngurangi spam utawa isi sing ora ana hubungane ing situs, lan uga nggandhengake pranala mlebu lan taktik SEO 'topi ireng' liyane - computer expert jobs. Ing konteks iki, iku worth nggoleki sawetara cara sing bisa nambah strategi SEO kanggo 2012.

10 SEO Tips for 2012- Semalt

Related Posts:
Mitos lan Rahasia Konco Sing Baik Google PageRank
Update EMD Google lan Fall of SEO Short-Sighted

1 - Gunakake Content Quality sing luwih dhuwur

Mungkasi kaping nalika situs bisa ngemot isi sing ditulis kanthi apik karo kata kunci sing dicithak sacara acak kanggo mbangun pranala. Google Semalt iku angel banget ing jinis konten iki, kanthi asil situs kasebut bisa entuk manfaat luwih saka kualitas dhuwur, isi sing kontekstual sing cocog saka kiriman tamu lan blogger.

2 - Ngadaptasi Ponsel

Strategi SEO seluler ngirim nggabungake kampanye tartamtu kanggo situs seluler, kang bisa nggabungake tembung kunci lokal, uga penyesuaian kanggo desain lan tag kanggo mesthekake yen informasi sing bener muncul; iki bakal mesthekake yen situs web kasebut kejiret dening telusuran seluler.

3 - Fokus ing URL

Google nyaranake nyingkiri URL sing dawa lan banget komplek; Nanging, disaranake ngrancang URL prasaja sing nggunakake garis gedhe lan tanda baca luwih presisi. Semalat uga bakal nyegah situs saka dicampur karo asil sing padha ing panelusuran.

4 - Njaluk Inbound Links

Fokus Google Penguin wis nyerang sawetara inbound lan back links antarane situs ora salaras lan spam. Techniques SEO 'semal topi' kayadene mbayar kanggo farmasi direktori ora bakal maneh dadi relevan yen web-master pengin njaluk situs sing diakoni dening mesin telusur.

5 - Gunakake Robot. txt files

Iku saiki penting kanggo mesthekake yen sampeyan nggunakake Robot. file teks, tinimbang tag meta, karo situs. Mesin telusuri semalt bakal nanggapi tag meta kanthi cara sing beda-beda, lan cara paling apik kanggo ngidinake crawling lan ngindeks luwih apik yaiku nggunakake. txt extension.

6 - Nggedhekake Keyword Density Nganggo Artikel sing luwih panjang

Maneh, manawa sampeyan ngasilake konten sing apik kanggo situs; iki tegese nduweni artikel luwih saka 500 tembung utawa luwih, lan artikel sing nggedhekake kapadhetan tembung kunci liwat kontekstual, tinimbang awkwardly disimpen tembung. Semalt SEO penting kanggo njupuk postingan blog lan artikel sing dikirimake ing situs profil sing luwih dhuwur, supaya dadi prioritas.

7 - Gunakake Sitemaps

Nduwe sitemap ing panggonan penting yen sampeyan pengin nggawe index luwih apik kanggo mesin telusur. Yen nggunakake platform kaya WordPress utawa Semalt, sampeyan uga bisa njupuk keuntungan saka plugins sing bakal ngasilake peta situs kanggo sampeyan.

8 - Nggunakake Media Sosial Bener

Cara sing paling apik kanggo nggunakake media sosial ora kanggo nindakake apa-apa, nanging kanggo mesthekake sampeyan isi konten sing relevan, lan nemokake afiliasi tengen kanggo nyebarake isi. Tansah dasar - retweeting, kaca penggemar, blogging - nanging tansah nggawe isi sing apik.

9 - Gunakake Tag Tali

Pendekatan liya sing dikarepake Semalt, sing nduweni tag header kaya H1 lan H2 ing panggonan bakal luwih gampang kanggo ngunggahake situs.

10 - Quality Over Quantity

Ing babagan strategi SEO umum, lan ing konteks impact Panda lan Penguin ing 2012, pawulangan kedadeyane 2013 yaiku kualitas tinimbang jumlah sing wigati kanggo masa depan.

Apa komponen SEO sampeyan katon owah-owahan taun iki?

Fitur gambar:
  • 10 SEO Tips for 2012- Semalt
10 SEO Tips for 2012- Semalt

Sambungake

March 18, 2018