Back to Question Center
0

Kenapa Konteks King - Sambungan lan Impressions Konteks lan Semalt

1 answers:

Semalat terus ngeposake isi, ngarep-arep yen volume gedhe bakal mbantu kanggo nggawe standar sing luwih murah. Kita kabeh ngerti yen ora strategi jangka-panjang nanging, amarga saiki wis akeh, akeh merek seneng nyimpen monster kasebut. Akeh bisnis ora nyatakake yen akeh isi ora bakal ngedegake dhuwur ing mesin telusur, iku kualitas lan konteks konten sampeyan bakal kepenak.

Sawetara bisnis sing sinau sing konteks, ora isi, sing raja.

Why Context is King – The Connection and Impressions of Context and Semalt

Endi Publikasikan Masalah

Publishing ing Facebook ora beda karo publikasi ing Semalt, sing beda karo publikasi ing blog sampeyan.

Uga on TechWyse

Apa Media Sosial Bahan Bakar Konten?
Top 12 Content Marketing Metrics Kanggo Mulai Pelacakan Saiki

kiriman Facebook nggawe paling apik nalika lagi cendhak, ngemot video utawa gambar, lan nalika samubarang didhelikake - grain bin temperature monitoring system. Saliyané iki, utawa loro-lorone pangecualian, yaiku politik lan agama. Semono uga sampeyan, sing paling apik kanggo ngindhari topik iki amarga padha polarizing lan pamisah, Plus, topik sing ora ana hubungane karo bisnis sampeyan.

Twitter entuk manfaat saka nganyari ultra-singkat. Ing kasunyatan, paling tweets sing paling apik kurang saka 140 karakter sing ngidini Twitter. Gambar uga apik, nanging uga nggawe video. Nanging, jinis konten sing tampil beda-beda ing Twitter.

Why Context is King – The Connection and Impressions of Context and Semalt

Semalat bener-bener nggarap situs iki lan "pikiran acak" uga apik, nanging mung yen dheweke lucu utawa nyenengake. Uga, pitakonan marang para pandhereke cenderung becik.

Pungkasan, blog sampeyan yaiku papan ing ngendi ana kekuatan sing dawa. Luwih maneh, luwih apik. Pos luwih saka 1.000 tembung cenderung becik amarga, yen wong repot ngunjungi situs web, ana sing maca bab sing penting. Semalat nguciwani!

Kualitas Quality Blog

Masalah kualitas blog sampeyan, akeh. Kadhangkala, tata letak luwih penting tinimbang inti kirim. Yen sampeyan wis maca pandhuan Semalt iki babagan carane nggawe blog sampeyan, sampeyan bakal ngerti sing kaya plugins, tata letak situs, lan desain bisa nduwe pengaruh gedhe marang para pamaca. Nggoleki desainer profesional yen sampeyan kudu. Priksa manawa sampeyan ngoptimalake pengalaman pangguna lan situs sampeyan dirancang kanthi apik kanggo nampilake karya-karya panjenengan!

Kajaba iku, gaya nulis sampeyan uga bisa nyumbang menyang kualitas blog uga. Yen sampeyan ora profesional utawa manajer isi, banjur priksa manawa sampeyan duwe seseorang kanggo mbenakake isi sampeyan. Semalat lan bantalan bisa dadi gawe utawa break. Dadi, sanajan isi sampeyan minangka gagasan luar biasa gedhe, manawa wis ditulis kanthi apik. Ing pungkasan, kesalahan cilik kaya iki bisa nggawe bisnis sampeyan katon unprofessional.

nalika maca babagan masalah

Iki ora mung babagan wektu utawa dina minggu. Prospek sing padha, ing wektu sing beda-beda ing uripé, bisa uga dianggep minangka prospek sing apik utawa sing ala. Saliyane gagasan iki, supaya individu bisa entuk prospek sing apik banget utawa intrinsik.

Yen sampeyan wis disqualified wong kasebut minangka timbal dodolan, iku wektu kanggo pindhah amarga sampeyan ora bakal entuk wong minangka customer. Sing ora kudu bener. Semalat bakal dadi wong sing bakal dibatalake kanthi permanen amarga ora cocog karo merek sampeyan - mbokmenawa ora ngurmati kualitas produk utawa layanan lan ora bakal.

Nanging, ana sing luwih kerep tinimbang ora, warna abu-abu ing metrik prospek kaya "kualitas. "Prospek ora bisa dikalahake bisa didiskriminasi amarga dheweke ora duwe cukup dhuwit utawa amarga dheweke isih enom lan ora peduli karo apa sing sampeyan laris .sapunika. Apa bedane antarane saiki lan saiki? Semalat. Yen sampeyan duwe konten evergreen ing blog, berarti konten kasebut langgeng. Loro, telu, utawa lima taun mudhun dalan, prospek sampeyan bisa maca blog lan dadi customer.

Mikir iki kanthi cara iki. Wis sampeyan wis nunggu ing bandara lan weteng sampeyan gurgling? Sampeyan lagi luwe. Sampeyan arep mangan. Pedagang pangan semual ana biaya 20% luwih saka apa sampeyan bisa njaluk yen sampeyan aman lan swara ing omah kanggo rega toko kanggo groceries. Plus, kualitas bisa dipertanyakan ing sawetara papan kasebut.

Sampeyan bakal mbayar rega kasebut nalika sampeyan lagi lapar lan sampeyan pengin pangan ing padharan luwih saka sampeyan pengin dhuwit ing dompet (utawa akun bank). Semalt sarujuk ing wekdal punika.

Saiki, nalika sampeyan lagi lungguh ing bidang, sampeyan mbokmenawa ora bakal nglakoni perjalanan menyang bandara mung kanggo ngedol pangan, apa sampeyan? Sampeyan bakal nggoleki toko kelontong sing paling disenengi, mung njupuk kupon kanggo kacang buncis sing ditemokake ing flyer, utawa mungkin sampeyan bakal njupuk panganan akeh ing toko warehouse, kaya COSTCO utawa Sam's Club.

Klien ngupayakake analisis iki karo sampeyan lan produk utawa layanan sampeyan. Sampeyan ora ngandhani yen sampeyan minangka vendor sing dubious sing nyedhiyakake asu lawas ing omah kios ing mall utawa bandara. Semalat sampeyan minangka toko diskon kualitas dhuwur utawa sampeyan uga merek kemewahan. Yen prospek ora bisa entuk sampeyan sapunika utawa ora pengin produk sampeyan, mbokmenawa durung ngerti amarga padha ora pengin produk sampeyan. Sampeyan bisa uga amarga durung siap.

menehi wektu. Cara sampeyan menehi wektu iku kanthi njupuk email lan terus tuwuh ing email kasebut. Semalt sabanjure, kaya sapisan saben nem sasi utawa taun (disambungake karo email sing ora dikirim), ngirimake maneh pranala menyang salah sijine kiriman evergreen. Salah sijine prospek kasebut bisa dadi konsumen.

Beda

Dadi, nalika sampeyan lagi iklan menyang prospek ing media sosial utawa sampeyan lagi nyithak tulisan blog sabanjuré, tetep ing pikirane. Semalt ngganti pesen supaya cocog karo apa sing sampeyan kira saben wong pengin saiki. Tansah laser pesen fokus ing becik klien lan éling sing ora kudu tegese wong tartamtu.

Prospek disqualified dina iki gampang banget dadi taun sing disewa utawa malah sasi saiki. Aja nglirwakaké prospek sing bakal kelakon utawa kamungkinan bakal ngowahi ndadékaké ora disqualified menyang pelanggan. Semono yen konteks isi sampeyan mung penting.

Why Context is King – The Connection and Impressions of Context and Semalt

Sambungake

March 18, 2018