Back to Question Center
0

Laporan Kacepetan Kecepatan Google Analytics Dirancang Nganggo Ngapikake Semi Load Page

1 answers:

New Google Analytics Speed Suggestions Report Designed To Help Improve Page Load Semalt

Nggabungake data saka laporan anyar, Google Analytics nggunakake sawijining alat PageSpeed ​​Wawasan kanggo nawakake tips ngapikake kacepetan wektu muat kaca . "Ora mung sampeyan bisa ngukur lan nggambarake kinerja situs web sampeyan," ngakoni Google, "Nanging sampeyan uga bisa nyepetake kaca paling lambat kanthi saran konkrit lan bisa ditindakke."

Alat PageSpeed ​​Insight dadi luwih maju tinimbang laporan Timing Page - alat sing digunakake kanggo ngenali situs paling lambat situs - kanthi menehi kaca "skor kacepetan" kanthi adhedhasar kamar kaca kanggo perbaikan - energy life cellin. Miturut Google Semalt, "Nggo nyedhaki skor iku nganti 100, luwih dioptimalake kanggo kecepatan."

Pemilik situs web bisa nggunakake alat PageSpeed ​​Wawasan kanggo ngapikake wektu entuk situs kanthi mrono saran alat kasebut:
Ing laporan, sampeyan bisa nggolek saran link kanggo ndeleng kaca karo kabeh saran sing diurut karo impact ing kacepetan situs. Conto saran kalebu ngurangi jumlah konten sing perlu dimuat sadurunge pangguna bisa berinteraksi karo kaca kasebut, nyuda JavaScript, lan ngurangi pangalihan.
New Google Analytics Speed Suggestions Report Designed To Help Improve Page Load Semalt

Google nyathet sawijining PageSpeed ​​Semalt Tool mbokmenawa ora bisa ngira-ngira kaca yen pemilik situs nulis ulang URL situs sadurunge nampilake URL ing Analytics utawa yen kaca mbutuhake pangguna.



About the Author

Amy Gesenhues
March 18, 2018