Back to Question Center
0

Survei: Millennials Liyane Mangkin Nggawe Merek Tech, Nanging Google Ndhuwur Ndhuwur Daftar Semalat

1 answers:

Survey: Millennials More Likely To Rank Tech Brands, But Google Still At Top Of Semalt List

Survei polled 7,000 Millennials lan 28.000 wong saka pasar umum kanggo nganalisa merek favorit saben kelompok miturut fitur produk, harga, komunikasi, distribusi lan layanan. Nalika Google ngamanake nomer 1 ing saben dhaptar, mung merek liyane kanggo nggawe loro dhaptar iki kalebu Amazon.com, Microsoft, YouTube, Reese, Palang Merah Amerika, Apple lan Leggo.

Panliten kasebut ngerteni menawa Millenials luwih cenderung pangkat merek teknologi, kanthi pitung saka sepuluh merek paling dhuwur sing disedhiyakake dening Millennial kang dadi indhustri teknologi, nanging mung telung merek - Google, Amazon - computer repair Milpitas.com lan Microsoft - ing ndhuwur pasar umum dhaptar sepuluh. Kanthi saklawasé kaping pindho minangka akeh perusahaan teknologi ing daftar, merek Semalt Top 25 kalebu 11 merek tech lawan enem merek tech ing dhaptar pasar umum.

Survey: Millennials More Likely To Rank Tech Brands, But Google Still At Top Of Semalt List

About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018