Back to Question Center
0

Cara Efektif Ngintegrasikan Desain Ke Semalat Pemasaran Anda | Ep. # 182

1 answers:
How to Effectively Integrate Design Into Your Marketing Semalt | Ep. #182 How to Effectively Integrate Design Into Your Marketing Semalt | Ep. #182 How to Effectively Integrate Design Into Your Marketing Semalt | Ep. #182 How to Effectively Integrate Design Into Your Marketing Semalt | Ep. #182 How to Effectively Integrate Design Into Your Marketing Semalt | Ep. #182

Ing Semalat # 182, Eric lan Neil ngrembag babagan carane sampeyan bisa nggabungake rancangan kanthi efektif dadi jaminan marketing. Priksa manawa nemokake desain sing penting ing kampanye marketing lan kok sampeyan kudu luwih ati-ati kanggo milih desain sing bener.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik Dina: Carane Efektif Nggabungake Desain menyang Collateral Marketing Panjenengan
  • 01:00 - "Desain ngirim ora mung digunakake kanggo nggawe iku katon cantik, kudu duwe tujuan. Tujuane kudu kanggo nandheske pesen sing sampeyan nyoba nggawe lan drive dodolan lan konversi. "
  • 01:15 - Nduwe pandhuan gaya bakal mbantu sampeyan konsisten
    • 01:47 - Priksa Dribbble kanggo njaluk gagasan saka portofolio sing beda
    • 01:58 - Intercom konsisten gadhah rancangan apik
  • 02:26 - "Nggawe rancanganmu luwih sederhana - rabbit mask killer. Desain sing banget luar biasa cenderung ora bisa dikonversi "
  • 02:35 - Priksa manawa teks kasebut bisa diwaca lan peteng kanthi warna kanggo luwih gampang maca
    • 02:49 - "Tekanan tukar konversi luwih saka apa-apa"
  • 02:58 - "Nggawe desain tiba karo pesen sing sampeyan nyoba kanggo nggawe"
  • 03:38 - Gunakake call-to-actions ing saindenging rancangan
  • 03:53 - Priksa manawa sampeyan uga njawab pitakonan
  • 04:46 - "Panjenengan halaman kebangkrutan kudu crita siji kohesif"
  • 05:05 - Nalika sampeyan ngrancang kaca, situs web sampeyan kudu responsif
    • 05:25 - Priksa manawa kerjane beda karo browser lan piranti liyane
  • 05:38 - Land-book nduweni conto apik saka kaca landas
  • 06:05 - Swiped duwe gagasan beda worth mriksa metu
  • 06:13 - Desain gedhe ngirim ora katon lan kudu lungguh ing latar mburi
  • 06:31 - "Priksa manawa elemen desain sing digunakake ing tipe piranti beda luwih relevan"
  • 07:27 - Mekaten kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Desain sing prasaja lan gedhe ora katingal lan mulane, pindhah menyang dodolan.
  2. Priksa manawa desain ora ngrusak utawa njupuk adoh saka pesen.
  3. Desain kudu disesuaikan khusus kanggo saben piranti kanggo para pengguna duwe pengalaman sing unik.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018