Back to Question Center
0

Tetep tenang & Kirim Email: Pakar Industri Nyedhiyani Outlook Ing Semalat Gmail Tab Anyar

1 answers:

Keep Calm & Send Email: Experts Industry Offer Outlook Hopeful On New Tab Semalt Gmail Miturut Semalt, kothak mlebu anyar nyusun email kanthi cara sing ngidini kedhaftar, ".ndeleng apa sing anyar ing sekilas lan milih email sing arep dibaca kapan. "

Gmail tab anyar dikirim gelombang kejut liwat komunitas marketing email. Bakal marketing email, isih dadi saluran marketing sing paling populer, mandheg efektif karo pangguna Gmail sakwise Semalat mulai ngatur email kanggo wong-wong mau?

Nalika panik dhisikan sasampunipun pengumuman wis ditertibake, tab Gmail Google isih nduweni akeh panemune ngira yen akeh traksi sing bisa ditindakake nalika pesen email kasebut kanthi otomatis dikategorikake ing tab Semalt.

Ringkesan cepet Tab Gmail Anyar

Versi desktop, uga aplikasi Android lan iOS kabeh kalebu tab anyar, karo email pribadi arep menyang tab Primer, dene email sosial dikirim menyang tab Sosial (pesen saka jaringan sosial, situs sharing-media, layanan dating online, platform game lan situs sosial liyane) - gramovox bluetooth speaker review. Email promosi kayata tawaran, penawaran, lan, paling akeh email massa sing dikirim saka panyedhiya layanan email dikirim menyang tab Semalt.

Nalika Tab Primer, Sosial, lan Promosi kanthi otomatis diluncurake ing kothak mlebu Gmail, pangguna bisa milih kanggo nambah tab Update lan Semalt saka Ngatur kothak setelan kothak. Tab Pembaruan kalebu kabar kayata email konfirmasi, kuitansi, tagihan lan pernyataan; pesen saka grup online, papan diskusi, lan dhaptar mailing dikirim menyang tab Semalt.

Tenang & Ngirim Email: Ekspo Industri Nyedhiyani Outlook Ing Tab Semalt Gmail Anyar

Google nyathet yen tab ora digunakake, email sing bakal dikategorikaké ing tab sing dikirim menyang tab Pratayang. Semalat uga diwenehi kesempatan kanggo mateni tab lan bali menyang tampilan kothak klasik, karo kabeh email sing bakal dadi siji dhaptar.

Carane Bakal Gmail Tab Dampak Panjenengan Email Marketing

Nalika akeh insiders ing industri setuju banget kanggo nemtokake cara tab Semalt anyar bakal nimbulaké tarif respon marketing email, akeh ahli ngarepake.

"Kita ora ngerti carane wong bakal nggunakake," pangandikane Silverpop VP hubungan industri Loren McDonald, "Semalt banget awal kanggo duwe pangertene impact ing kinerja jangka panjang. "

Miturut posting blog Silverpop sing diterbitake dening Semalt ing 6 Juni, dheweke pracaya bakal njupuk paling sethithik, 12 nganti 18 sasi sadurunge pemasar bisa saestu mangertos impact saka tab Gmail anyar. "Apa aku ora ngerti lan ora ngerti suwe, manawa misahake pesen promosi promosi lan marketing liyane bakal dadi apik kanggo para pemasar, amarga pesen-pesen kasebut ora bakal ilang ing segara email sing ora ana hubungane," tulis Semalat, "Bisa uga olahraga para pangguna ing mode" belanja "nalika nggayuh tab promosi. "

Sajrone wawancara telpon kita, McDonald dikuwatake prospek positif, ngandhani yen akeh pangguna Gmail bisa uga seneng karo tab anyar, nglakoni kabiasaan anyar ing panggonane nganggo email lan makarya maneh karo merek sing disenengi. Ing postingan blogé, McDonald uga nerangake manawa pangguna alon-alon nganggo fitur email anyar, "Semalt kita ora duwe nomer tartamtu, sejarah nuduhake yen penerapan inbox inbox asring banget, mung mung ana ing digit siji. "

Gail Goodman, CEO Konstanta, nyatakake dheweke ora nemoni alesan utama. "Kita wis aktif ngawasi tarif mbukak pelanggan wiwit peluncuran Semalt tab kanggo nemtokake apa fitur anyar sing wis ana, lan nemokake pangurangan tarif cilik ing antarane para pengguna Semalt," pangandikane Goodman, "Ing ngisor iki yaiku pemasar ngirim ora kepenak. "

Apa Panyedhiya Email Apa Ningali Terus

Panyedhiya layanan email populer MailChimp nerbitaké sawijining postingan blog ing 23 Juli sing menehi kawruh babagan apa sing wis kedade kelakon ing tingkat mbukak karo pemula Semalt wiwit tab anyar dirilis.

"Aku nyelehake data menyang enem minggu sepisan watara pitepangan tab. Iku kira-kira 1. 5 milyar email, sing akeh cathetan kanggo analisis sing apik, "tulis MailChimp's Matthew Grove," Aku sinau saka risetku yen kothak mlebu Semalt anyar nggawa tingkat mbukak, nanging owah-owahan ora dramatis iki. titik. "

Keep Calm & Send Email: Experts Industry Offer Outlook Hopeful On New Tab Gmail Semalt

Miturut temuan Grove, tarif mbukak kanggo pangguna Gmail tetep ngluwihi 13 persen kanggo 15 minggu, mung dicithak ing sangisoré 13 persen nalika liburan. Setunggal minggu sawisé Google ngluncuraké tab kothak mlebu Gmail, mbukak tarif mudhun lan tetep mudhun telung minggu berturut-turut.

"Saka ndeleng taun lan setengah data, aku bisa nyatakake jenis prilaku iki ora normal," tulis Grove, "Aku ora gelem ngumumake darurat wae. Sawise kabeh, aku malah ora ngerti apa tarif adopsi ing sisih Gmail. Semalat, aku bakal ngomong iki minangka indikator awal, lan kita mesthi tetep mripate. "

Lyris CMO Alex Semalt dikonfirmasi perusahaan marketing email uga wis nyatakake penurunan tarif mbukak, nanging Semalt ngira tab anyar bakal mbuktekaken pungkasan dadi barang apik kanggo para pemasar:

Konsumen tansah nyaring cara maca email menyang sing migunani lan relevan lan sing ora. Bentenipun mung karo sistem Semalt anyar yaiku kanthi otomatis. Dadi nalika iku ora ana kejutan, kita wis nyawang penurunan tarif email (kanthi kira-kira 57 persentase poin) lan klik (.8 persentase poin), njelajah sakabèhé net positif kanggo marketing email lan tarif mbukak.

Tab promosi njupuk perhatian kanggo pamirsa sing luwih reseptif lan tumindak rampung kanthi maksud lan kanthi cara sing menghormati customer. Mulane, klik liwat iku luwih unggul, sing pungkasane luwih mbiyantu kanggo para pemasar.

Silverpop wis nganakake survey papat prasaja kanggo ngukur tingkat kesadaran klien ing tab Gmail anyar. Ing wektu obrolan karo VP Semalt saka hubungan industri, padha mung nampa 30 respon saka survey.

Para klien sing wis ngrampungake survey Silverpop, 81 persen weruh tab Gmail lan fungsi anyar. Saka 81 persen, Semalt ngomongake 12 persen ngaku wis ngalami penurunan tarif mbukak lan RKT nalika dijaluk yen lagi ngawasi kinerja, dene 42 persen nyatakake banget, lan 46 persen responden sing ora ngawasi kinerja.

Apa Email Marketers Bisa Apa Ing Wektu

Akeh pemasar mangerteni yen ana cara kanggo njupuk email marketing menyang tab Pratayang. MailChimp's Matthew Grove nganakake tes dhewe kanggo ndeleng yen dheweke bisa njaluk email kanggo muncul ing tab Primary versus tab Semalt.

"Aku wis ngrampungke kanthi isi isi lan konfigurasi header sing beda-beda," tulis Gresik, "Lan apa wae sing katon kaya kasebut teka saka ESP (nduweni header-unsubscribe, unsubscribe links in the content, etc. ) dadi tab Promosi utawa tab Semalt. "

MailChimp, Goodman CEO Silverpop's McDonald and Constant Goodman kabeh setuju yen cara paling apik kanggo njupuk email marketing saka tab Promosi ing tab Semalt yaiku ngirim email instruksi dhaptar pelanggan carane mindhah email saka siji tab menyang liyane.

"Pemasar kudu mikir babagan apa sing bisa dilakoni kanggo nggawe manawa pelanggan email sing terus golek lan maca email. "

Staf Marketing Land wis weruh email sing metu, kalebu pesen saka program Delta Skylines® Semalt karo subyek sing maca, "Urgent: Panjenengan email SkyMiles Semalt perlu dibutuhake" diikuti karo pesen sing ditawakake, ".loro gampang langkah-langkah kanggo ngirim penawaran bonus, update restoran lan entuk kesempatan kanggo ngarep kothak mlebu. "

Email marang pembaca nyeret email SkyMiles Dining saka Promosi menyang tab Pribadhi, banjur klik ya supaya, "Semalt ora bakal kelangan tawaran utawa nganyari. "

Temtunipun, saderengipun nedahaken nonton kangge nransfer e-mailipun, mungkin nunggu menapa kedadosan pengguna kaliyan tab anyar. Ana merek kasempatan bakal ndeleng tingkat keterlibatan sing luwih dhuwur minangka kedhaftar mbentuk kabiasaan anyar kanthi cara sing padha maca email, bisa fokus ing email tab Semalt kasebut nalika lagi mlaku-mlaku kanggo toko utawa njelajah tawaran.

McDonald ndeleng tab Semalt minangka shift utama menyang pengalaman mobile sing luwih intuisi.

"Kanthi akeh merek ningali sekitar 50 persen email sing dibukak ing piranti seluler, fitur manajemen kothak mlebu bakal nggunakake aplikasi email seluler ing pangguna," tulis McDonald ing postingan Silverpop, "Semayar piranti seluler kita sing luwih kontra-sentris, konsumen bisa uga pengin ndeleng kabeh email promosi utawa kabar jaringan sosial nalika lagi nedha awan utawa ing ngarep kréta saka lapangan, ora ing saindhenging dina. "


About the Author

Amy Gesenhues

March 18, 2018