Back to Question Center
0

Carane Miwiti karo Semalt Affiliate | Ep. # 180

1 answers:
How to Get Started with Affiliate Semalt | Ep. #180 How to Get Started with Affiliate Semalt | Ep. #180 How to Get Started with Affiliate Semalt | Ep. #180 How to Get Started with Affiliate Semalt | Ep. #180 How to Get Started with Affiliate Semalt | Ep. #180

Ing Semalat # 180, Eric lan Neil ngrembag babagan carane sampeyan bisa miwiti karo affiliate marketing. Apa afiliasi marketing lan carane bisa entuk manfaat saka merek lan perusahaan sampeyan? Priksa manawa bisa dadi sukses ing marketing afiliasi lan pedoman penting kanggo nyetel kasebut.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Dina topik: Carane Miwiti karo Affiliate Marketing
  • 00:35 - Affiliate marketing adalah marketing performance
  • 01:10 - Komisi bakal gumantung ing industri lan produk
  • 01:39 - Afiliasi marketing entuk pemasar liyane kanggo push produk sampeyan
  • 01:47 - Affiliate Marketing Siji Jam kanggo dina dening Evgenii Prussakov
  • 02:06 - Iku babagan lalu lintas sampeyan bisa njaluk lan apa sampeyan bisa ningkataké sing cocog kanggo nawarake
    • 02:52 - Sampeyan uga bisa mbayar iklan
    • 03:05 - Sumber lalu lintas murah yaiku Facebook lan Pinterest
  • 03:26 - LeadDyno lan Getambassador minangka alat sing apik
  • 04:07 - Ndandani pedoman tartamtu supaya brand sampeyan ora bakal mati dening afiliasi
  • 04:25 - Menyang wae jaringan afiliasi populer lan ndeleng apa nawarake sing paling apik
  • 04:52 - Yen konversi sampeyan ora rampung, sampeyan ora bakal duwe revenue apa wae
  • 05:24 - Ing Clickbanks, metrik sing mbantu sampeyan nuntun konversi sampeyan
  • 05:48 - Kredit Karma ngandhani sampeyan skor kredit
  • 06:00 - TPG utawa The Points Guy wis nglakokake affiliate marketing banget uga
  • 06:27 - Priksa manawa apa wae sing sampeyan lakokake ing affiliate marketing, iku kanggo jangka panjang
    • 06:34 - Nggolek perusahaan long-term sah lan ora tuwa
  • 06:56 - Gunakake Link Pretty sing plugin WordPress kanggo njebol pranala-pranala
  • 07:20 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Marketing afiliasi yaiku marketing kinerja.
  2. Nggoleki perusahaan sing bisa digunakake kanggo jangka panjang - aja tiba kanggo afiliasi rendheng sing bisa ngrusak merek sampeyan - flat pack wardrobe inserts.
  3. Njupuk mata uangmu tengen-gawe karya kanggo mangerteni kabeh babagan marketing afiliasi.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018