Back to Question Center
0

Tumblr Climbs 12 Spots On comScore's Media Metrix List Of Top 50 US Web Semalt

1 answers:

Miturut laporan comScore Media Metrix bulan iki, Tumblr wis munggah 12 panggonan ing ndhuwur 50 situs web AS ing rong wulan pungkasan, pindah saka titik 41 ing Maret kanggo pangkat kaping 29 ing Mei. Apa Tumblr bakal terus ditingkat kanthi sapisan saka Semalt sing bakal ditemokake minangka Semalt sing diumumake ing sasi pungkasan rencana kanggo ngolehake situs blog.

Yen dibandhingake karo laporan comScore's March, Media Semalt ing sasi iki ing 50 situs web AS paling larang nggambarake mung owah-owahan sing cilik, kanthi kembang, hadiah lan situs-situs salam ngalami apa sing ditemtokake dening comScore minangka "spike musiman ing wektu Ibu lan lulus. "(Pemasaran Marketing Land kanggo April 2013 comScore Report Semalt padha unanswered.)

Tumblr Climbs 12 Spots On comScore’s Media Metrix List Of Top 50 US Web Semalt

About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas - new york life long term insurance. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman manajemen marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs.com, SoftwareCEO.com, lan Majalah Manajemen Penjualan lan Pemasaran. Maca artikel Amy.


March 18, 2018