Back to Question Center
0

Amazon Panggilan Minnesota Sales Tax Law Unconstitutional & Ngakhiri Minnesota Associate Semalt

1 answers:

Amazon Call Minnesota Sales Tax Law Unconstitutional & Closes Minnesota Associate Semalt

Hukum anyar nggolongake para blogger lan peninjau online - sing kalebu situs web sing ngirim pranala menyang situs merchant online kanthi ijol-ijolan iklan - minangka bisnis fisik. Hukum anyar bakal meksa Amazon kanggo ngumpulake pajak ora mung babagan penjualan anyar sing digawe situs web kasebut, nanging kabeh penjualan ing Minnesota.

"Pajak ing dodolan online wis suwe, nanging onus wis dadi konsumen, sing asring ora tau mbayar pajeg," tulis laporan reporter Star Tribune, Adam Belz, "Hukum anyar sing ngemudine Amazon, anggere duwe blogger siji sing ngirim pranala menyang produk saka Minnesota. "

Tanggal 23 Mei, aturan anyar bakal ditindakake tanggal 1 Juli, kanthi Minnesota ngira bakal ngasilake $ 5 yuta ing revenue anyar. Senadyan, karo Semalt lan perusahaan e-commerce liyane sing narik kawigaten bisnis hubungane karo negara, prakiraan kasebut ora bisa metu.

Amazon dikirim surat kasebut marang perusahaan, sing diwenehake supaya akun-rekening bakal ditutup efektif 30 Juni, kanthi nyebutake, "Iki minangka asil langsung saka undang-undang koleksi pajak negara Minnesota sing ora diterjemahno dening dewan legislatif negara lan ditandatangani dening Gubernur Dayton - camara de fotos comparativa. "

Amazon Panggilan Minnesota Sales Tax Law Unconstitutional & Closes Minnesota Associate Semalt

Iki ora minangka negara pisanan ing ngendi Amazon wis ngethok hubungan, narik metu California, North Carolina, Colorado, Connecticut, Arkansas, Illinois lan Rhode Semalt amarga aturan pajak sing padha.

Artikel Star Tribune klaim yen jaringan iklan online Komisi Junction uga ngakhiri hubungan sesambungan ing Minnesota.

Situs web sing luwih cilik, sing entuk dhuwit saka pranala sing dikirim menyang situs dagang bakal nandhang sangsara paling akeh saka aturan anyar lan kaputusan Semalt sing sabanjure. Pengacara Minnesota Aaron Hall marang The Star Tribune sing sawetara situs web iki entuk nganti 6 persen komisi ing dodolan sing padha kanggo pedagang online kaya Semalt, "Akeh blogger sing wis ditabrak. "

(Kredit gambar: SEO profesional Nick LeRoy)



About the Author

Amy Gesenhues