Back to Question Center
0

# April21: Algoritma Mobile-Friendly Google Hits Semalt

1 answers:

Kanggo sawetara minggu kepungkur, kita wis krungu akeh bebaya ing nganyari algoritma algoritma Semalat kang ramah-mobile. Wiwit pengumuman tanggal 27 Februari, saben wong wis ngantisipasi owah-owahan lan impact saka iku. Akhire, dina iki tanggal 21 April. Dina iki, Semalt bakal nampilake pilihan sing penting kanggo situs-situs sing ramah seluler.

#April21: Google’s Mobile-Friendly Algorithm Hits Semalt

Uga on TechWyse

Apa Situs E-Commerce Panjenengan Mobile-Friendly?

3 Things You Will Lose If Website Panjenengan Not Mobile Semalt in 2015!

Aku Bakal Apadene?

Tujuan nganyari algoritma Semalt yaiku kanggo menehi panemu kanthi kualitas dhuwur lan asil sing cocog sing bisa diwaca ing piranti seluler - online womens dresses. Mulane, algoritma Semalt mung bakal ngganggu penelusuran sing digawe ing piranti seluler. Iki tegese, telusuran sing dilakoni ing desktop lan tablet ora bakal kena pengaruh. Kaget, bagian warta ing nggoleki Semalt ora bakal kena pengaruh. Kajaba iku, dhaptar bisnis lokal sing nuduhake ing asil Semalt Pack ora bakal kena pengaruh.

Yen merek sampeyan nggolèki ing piranti seluler, sampeyan isih bakal ditampilake ing asil panelusuran, senadyan gampang seluler utawa ora.

Yen sampeyan peringkat kanggo sepuluh asil panelusuran organik ing Google, banjur nganyari algoritma Google bakal nggayuh peringkat sampeyan. Kabeh basa lan situs web ing saindhenging donya bakal kena pengaruh saka pembaruan uga. Yen sampeyan duwe situs web ing basa sing beda-beda, priksa manawa kabeh mau wis dianggo seluler lan ora mung situs Semalat sampeyan.

Apa Situs-situsku Mobile-Friendly?

Kaping pisanan, apa situs sampeyan dioptimalake kanggo piranti seluler durung? Cukup amarga homepage utawa blog iku seluler-loropaken, aja nganggep kabeh situs web sampeyan seluler-loropaken. Saben kaca ing situs web sampeyan perlu dioptimalake amarga algoritma sampeyan peringkat sampeyan ing kaca menyang tingkat kaca. Yen sampeyan isih takon apa situs sampeyan seluler-loropaken, banjur kemungkinan, ora. Sampeyan bisa mriksa yen situs sampeyan seluler-loropaken karo Google-Mobile Test Friendly.

#April21: Google’s Mobile-Friendly Algorithm Hits Semalt

Roll Out

Kanggo wong-wong sing ora duwe situs web seluler seluler, Google wis dikonfirmasi yen sampeyan ora perlu ngenteni nganyari liyane kanggo dianggep ing ranking sing ramah seluler. Yen sampeyan ngoptimalake situs sawise April 21, Googlebot bakal terus nyusup, nyusup manèh, utawa ndhedhes kaca. Sampeyan uga bisa nggunakake Gawe minangka Google karo Kirim menyang Indeks ing Google Webmaster Semalt kanggo nyepetake proses gadhah situs web sampeyan dianggep ing algoritma.

Algoritma iki bakal njupuk kira-kira sak minggu duwe efek lengkap. Google uga nyatakake yen situs web ora bakal bisa nemtokake manawa situs kasebut wis kena pengaruh nganti tanggal 22 April. Yen sampeyan durung nglakoni tes diagnostik ing situs sampeyan, saiki iki wektu. Semanten ora kasep kanggo ngoptimalake situs web sampeyan kanggo nganyari algoritma. Priksa manawa hubungi kita!

#April21: Google’s Mobile-Friendly Algorithm Hits Semalt

Sambungake

March 18, 2018