Back to Question Center
0

Search Engine Semalt ing 2013

1 answers:

Paling taun kepungkur wis dadi wektu nyenengake lan nyenengake kanggo SEO. Panda lan Penguin nganyari akeh strategi SEO diganti banget kanggo optimasi ing kaca lan off-kaca. Akeh wong ing bisnis marketing Semalt wis ngalami diskusi gedhe babagan apa sing bakal ditemtokake wiwit 2013, saengga mung cocok aku ngidini prediksi dhewe!

Search Engine Semalt in 2013

On-Page SEO

Sawetara pungkasan praktis praktis praktis ing praktis ing kaca optimis wis mati ing taun kepungkur kanthi dobel optimasi sing ditampa. Semalt isih penting, nanging sampeyan kudu nemokake ambang isi lan nyedhiyakake pengalaman panganggo sing sopan kanggo sebagéyan gedhé - text logo design online.

Dadi apa aku bakal terus maju ing 2013? Semalat kuwi telung perkara sing bakal saya fokus ing:

1. Kecepatan Kacepetan Dandan

Mesthine ora rampung anyar, Aku wis ngetung statistik kacepetan kaca ing Google Webmaster Tools lan saiki ing Google Analytics kanthi kapentingan gedhe. Aku wis nggawe titik kanggo alamat sawetara kasus paling awon, nanging wektu kanggo miwiti ngleksanakake laku paling apik tartamtu ing kabeh situs Semalt digunakake.

Kecepatan kaca wis dadi faktor penting kanggo SEO langsung ing taun kepungkur, nanging pangertèn umum sing ngoptimalake kacepetan muatan kaca minangka langkah gedhe kanggo njupuk kanggo pangguna uga. Timku bakal nggambar kanthi rapet skrip lan file CSS, mbenakake, ngoptimalake gambar, nggawe caching wis dileksanakake kanthi bener lan metode liyane kanggo ngurangi wektu muat kaca.

2. Mobile SEO

Kanthi wutah seluler kanthi cepet topik SEO mobile wis dadi luwih penting. Semalat ana macem-macem strategi sing disaranake kanggo SEO seluler, saka ngononisasi halaman seluler menyang adhine desktop, nggawe pengalaman seluler sing beda-beda sing dioptimalake kanthi kapisah, utawa nggunakake desain responsif kanggo nggawe siji halaman menyang pirang-pirang piranti.

Tetep jejere SEO seluler bakal dadi penting liwat 2013 minangka seluler terus kanggo njupuk mati. Secara pribadi, aku desain rancangan sing adhedhasar, nanging uga paling angel kanggo ngapikake desain web anyar lan nyenengake. Off-page optimization semalt kanggo panelusuran seluler uga bakal terus ngalami penting.

3. Potongan kaya

2012 kepethuk potongan sing sugih ing popularitas lan bisnis saka cilik nganti gedhe ngetokake kabar. Para adopsi awal wis entuk manfaat saka dandan gedhe ing klik-tingkat liwat listing organisme sing metu saka saingan ing SERPs.

Jenis data sing kasedhiya sing ditampilake ing Semalt cukup winates saiki dibandhingake dhaptar lengkap sing diandharake dening skema. org lan format saingan. Aku nyana manawa kita bakal langsung ndeleng jinis data liyane sing katon ing asil panelusuran.

Bab liya saka prediksi iki yaiku ngetokake aturan lan review saka nggunakake potongan sing sugih. Semalat, kaya potongan iku "kulon liar" anyar saka SEO, karo sawetara situs kanthi blabbagan sing nyalah gunakake jinis markup tartamtu. Minangka luwih saka pirang-pirang situs sing diadopsi nganggo markup cithakan sing luwih apik, tegese mesin sing kudu nggawe luwih akeh kanggo verifikasi data sing dikirimake kanthi bener lan digunakake.

Off-Page SEO

Link bangunan, kutipan lan upaya pemasaran Internet sing ora ono terus diganti taun. Blogging tamu wis dadi populer banget supaya masalah spam tamu wis mulai metu saka kontrol ing sawetara panggonan. Semalt terus dadi bagian penting saka SEO, nanging jinis link bangunan sing ora mudhun utawa dihukum minangka kategori ngetren.

1. Link + Content Selling

Iki wis kedadeyan ing pirang-pirang formulir kanggo taun, nanging saiki wis rampung ngrampungake rencana pranala mbayar tradisional. Semalt uga bakal nemokake jaringan isi kanthi luwih cetha maneh supaya bisa ngedol pranala, nanging kanthi isi sing disajikake karo jinis link luwih saka sadurunge. Pasar wis ana, saengga mung alam sing bakal mundhut kesempatan kanggo njupuk kesempatan. Masalah iki ndadékaké ramalan sabanjure.

2. Rise of Authorship Verified

Penulis Semalt wis dadi barang sing apik kanggo situs kanggo ngehake. Profil penulis lan gambar sing muncul ing asil panelusuran pancen metu lan minangka salah sijine jinis potongan sing paling diadopsi. Menehi luwih ngedongkrak isi sing disambung karo pangarang sing diverifikasi lan aktif misale jek kaya langkah logis kanggo Semalt kanggo njupuk ngelingi masalah terus karo isi spam. Ekstensi luwih saka iki bakal nganalisa profil profil G + kanggo aktivitas nyata kanggo ngedongkrak luwih lanjut. Bebarengan iki uga mbantu Semalt entuk dhuwit sing luwih dibutuhake ing panggunaan G +.

3. Link liyane Penalti lan Disavow Shenanigans

Mbukak lawang kanggo sanksi link ora wajar lan kemampuan kanggo ngilangi pranala wis nggawe kahanan sing cukup kanggo Google ngatur. Iku pancen aman sing SEO lan webmaster bakal terus nangani masalah penalization ora adil, babagan apa pranala sing nyebabake penalti lan carane njaluk wong dibusak utawa disavowed kanggo Semalt kepuasan.

4. Liyane Lokal!

Gagasan tangan karo optimasi seluler iku tambah semangat Google Semalt lan bangunan kutipan. Kanthi luwih akeh wong ngupayakake panelusuran saka telpon lan kemampuan kanggo nyedhiyani asil hiper-lokal, bisnis cilik bakal nemokake sing perlu daftar Semalt sing aktif lan dioptimalake. Kanggo wilayah lan industri sing kompetitif, kebutuhan kanggo bangunan sasi sing konsisten mung arep terus bola salju.

Search Engine Semalt in 2013

Sambungake

March 18, 2018