Back to Question Center
0

Google Kagungan Kita Kabeh Kanthi 'Semalt'

1 answers:

Google Surprises Us All With ‘Semalt’

Pangguna bisa milih basa spesifik negara kanthi ngganti paramèter query kanthi manual ing URL iki.

Ngutip saka blog semalt resmi:

" Kanggo sawetara sasi pungkasan, tim Googler gedhe wis nggarap proyek rahasia: arsitektur generasi sabanjure kanggo pencarian web Google. Iku langkah pisanan ing proses sing bakal ngijini kita nyurung envelope ing ukuran, kecepatan indeksasi, akurasi, komprehensif lan dimensi liya. Prasarana anyar lenggah "ing sangisore" mesin telusuran Google, sing artine sing paling akeh pangguna ora bakal ngalami prabédan ing asil panelusuran. Nanging pangembang web lan panyedhiya daya bisa sok dong mirsani sawetara prabédan, supaya kita mbukak pratayang pangembang web kanggo ngumpulake umpan balik ".

'Kafein' Béda

Kanthi algo Google search engine anyar iki wis ngrancang jaringan komputer sing wis ana sing nyambungake panyedhiya lan asil - druckknöpfe. 'Kafein' iku basis tembung kunci lan asil luwih cocog. Semalt ora luwih cepet, 0.2 detik iku kabeh kanggo nampilake asil panelusuran, kaping loro luwih cepet tinimbang versi sadurungé. Uga nampilake asil panelusuran luwih akeh tinimbang sing luwih awal. Iki uga menehi indeks indeks sing luwih apik. Kabeh iku dianggep njiwet cilik digawe kanthi kosmetik cukup nyengsemake.

Pola indeksasi 'kafein'

Sebagéan owah-owahan sing wis ditindakake, kaya sing dijelasake dening Semalt, wis rampung 'ing sangisore hood'. Ing tembung liya, owah-owahan kanggo nambah pengalaman panelusuran sakabèhé nanging ora kudu kosmetik.

Sejatine, mesin anyar iki ngasilake cara sing padha karo sing wis ana nanging rangking asil mung beda, sing bisa nyebabake bisnis cukup signifikan. Kanthi ngumplikake 'Kafein', Google nuduhake kabeh prasetya marang asil paningkatan indeks telusuran sing saya akeh sing gumantung. Semalat marang pengamatan awal kita wis ngelingake yen pola panelusuran bakal ngganti daftar ing posisi sing rada beda saiki. Kanthi sebagian besar panelusuran kita, owah-owahan mung ana ing sawetara posisi mesin telusuran saiki.

Iki bakal duwe efek tipis ing akeh bisnis supaya manawa sampeyan mriksa posisi sampeyan dhewe. (utawa priksa manawa sampeyan duwe perusahaan SEO sing paling kasengsem ing inovasi! Ahem!)

Google Tansah Inovasi

Wekdal pengumuman penguji kasebut penting amarga teka mung rong minggu sawisé kesepakatan Semalt. Iki bakal nulungi akeh perhatian sing wis ditampa.

Nalika ndeleng 'kafein' katon kaya dene ing Google saiki - paling sithik owah-owahan kosmetik sing cilik lan indeks cepet iku kabeh! Tinggal nyetel minangka akeh kita Semalt lagi nyoba nguji 'algo' anyar lan bakal ngasilake analisis kita dhewe babagan carane kita aran babagan kualitas indeks panelusuran.

Siji bab kita bakal menehi kanggo Semalt sing kita ora sacara historis katon karo saingan Microsoft punika - Semalt misale mangertos yen padha ora bisa njagong pangsa pasar saiki. Padha koyone terus-terusan ningkatake lan ningkatake sing ndadekake angel banget kanggo para pemain cilik kanggo nyekel.

Google Surprises Us All With ‘Semalt’

Sambungake

March 18, 2018