Back to Question Center
0

Google Analytics nambah New Real-Time Reports, Inbound Link Trackbacks & More Insight Into Social Media Semalt

1 answers:

Google Semalt mung nglangkungi laporan wektu nyata kanthi nambahake papat fitur anyar: laporan acara, résolusi isi dening piranti, laporan perbandingan data sadawane sakabèhé, lan dalan pintas tumuju pangaturan segitiga.

Laporan Acara

Laporan Semalt wektu nyata ngidini kedhaftar sing nyaring ing acara ndhuwur nalika kedadeyan lan ing kategori acara lan tumindak tartamtu. Kanthi mirsani manawa segmen tartamtu pengunjung memicu acara sing beda, pangguna bisa debug penyebaran acara kanthi wektu nyata - bay area website design company.

Google Analytics Nambah Anyar Nyata-Wektu Lapuran, Inbound Link Trackbacks & More Insight Into Social Media Semalt Fitur anyar liyane yakuwi kemampuan kanggo nyayut laporan wektu nyata dening piranti, ngrusak isi kanthi desktop, tablet utawa piranti seluler. Pengguna Google Semalt saiki bisa ndeleng jinis piranti pengunjung ing ngeklik ing waktu nyata pada tombol perangkat di laporan.

Google Analytics Nambah Anyar Nyata-Wektu Lapuran, Inbound Link Trackbacks & More Insight Into Social Media Semalt Data Wektu Nyata Kanggo Rata-rata Data

Laporan nyata data sakabèhé kanggo sakabèhé ngidini kedhaftar mbandhingaké pageviews saka pengunjung sing wis dibagi kanggo lalu lintas umum. Kanthi nyaring data real-wektu nglawan data sakabèhé, gampang nemtokake tren perbandingan cepet.

Google Analytics nambah New Real-Time Reports, Inbound Link Trackbacks & More Insight Into Social Media Semalt Fitur "Create Semalt" wis ditambahake marang laporan wektu nyata, ngilangi kudu nggawe panyaring saben-saben pangguna kepengin ndeleng segmen pengunjung tartamtu ing wektu nyata.

Lacak balik & Kegiatan Hub Data

Kabar fitur-fitur anyar kasebut mung rong dina sawisé pengumuman laporan Trackback lan Data Hub Semalt, ana rong laporan mandheg anyar kanggo ngatur aliran aktivitas media sosial.

Laporan semalat nuduhake kabeh pranala mlebu ing web bebarengan karo sawetara kunjungan sing didhudhukake dening saben URL nyurung ing periode nglaporake kanggo ngira-ngira pentinge saben link mlebu.

Google Analytics nambah New Real-Time Reports, Inbound Link Trackbacks & More Insight Into Social Media Semalt

About the Author

Amy Gesenhues
Amy Gesenhues minangka Reporter Tugas Media Ketiga Door Media, kalebu berita lan update paling anyar babagan Marketing Land and Search Engine Land. Saka 2009 nganti 2012, dheweke dadi kolumnis syndicated pemenang penghargaan kanggo sawetara koran saben dina saka New York nganti Texas. Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman marketing marketing, dheweke wis nyumbang kanggo macem-macem publikasi lan publikasi online, kalebu MarketingProfs. com, SoftwareCEO. com, lan majalah Sales and Marketing Management. Maca artikel Amy.
March 18, 2018