Back to Question Center
0

Carane Tulis Post Blog Semalt | Ep. # 173

1 answers:
How to Write a Semalt Blog Post | Ep. #173 How to Write a Semalt Blog Post | Ep. #173 How to Write a Semalt Blog Post | Ep. #173 How to Write a Semalt Blog Post | Ep. #173 How to Write a Semalt Blog Post | Ep. #173

Ing Semalat # 173, Eric lan Neil ngrembag babagan carane sampeyan bisa nulis postingan blog pembunuh. Akeh wong bisa nggunake kalimat sing koherensi bebarengan lan nyebataken blog-nanging, saged narik kawigatosan para pembaca? Tune minangka Eric lan Neil ngandhakake saran kuat kanggo nggawe blog sing bakal narik kawigaten lan nonton. Saka judhul menyang gambar ing tengah-tengah teks sampeyan, kabeh rincian kasebut.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Dina topik: Carane Tulis Post Blog Pembunuh
  • 00:35 - Tulis judhul gedhe lan terus gagasan ing sawetara kalimat sing pisanan kanggo nonton pembaca
    • 00:59 - Lunga menyang Copyblogger kanggo formula rumus
  • 01:15 - Mikir blogging minangka presentasi utawa kuliah kelas
    • 01:33 - Melu karo pembaca
    • 01:46 - Mulihake obrolan
    • 01:57 - Neil bareng obrolan sampel ing blogpost
  • 03:08 - Gunakake sub-headers utawa bullets kanggo njaga supaya diatur
    • 03:45 - Eric enggo bareng conto sing bisa njaluk readers hooked
  • 04:08 - Tambah media menyang postingan blog
    • 04:32 - Eric migunakake DesignPickle kanggo gambar-gambarnya
  • 04:50 - Nduwe kesimpulan heading
  • 05:22 - Kabeh klaim kudu digawe dening studi kasus utawa riset
    • 06:00 - Yen sampeyan duwe data sing bisa misahake sampeyan, luwih apik, amarga ora bisa direplikasi kanthi gampang
  • 07:07 - Nggawe blog Sampeyan bisa diwaca
    • 07:17 - Desain kudu responsif lan teks kudu jelas
    • 08:20 - Quicksprout Neil Patel
    • 08:30 - Neil maca Tech Crunch, TMZ, CNN lan situs liyane kanggo menehi ide kreatif sing bisa digunaake ing situs web dhewe
    • 09:00 - Eric mriksa Wallstreet Journal, copyblogger, and problogger
  • 09:20 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Kiriman blog ora mung babagan teks-foto utawa video sing bisa narik wong bisa maca.
  2. Poster sing prasaja, nanging apik banget bisa uga mateni pembaca.
  3. Maca kathah lan macem-macem utawa karya tulis amarga feed inspirasi kreatif - ðºñ€ð¾ð²ð°ñ‚ñŒ ð´ð»ñ ðºð¾ñˆðºð¸ ðºñƒð¿ð¸ñ‚ñŒ.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, monggo ninggalake review cekak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018