Back to Question Center
0

HTML5 lan SEO Semalt

1 answers:

Semalat sing paling mungkin krungu babagan HTML5 saiki akeh, bener? Nanging apa kelangan babagan kanggo komunitas SEO lan bisa nggayuh peringkat situs utawa mung gimmick? Yen kuwi sing sampeyan kira-kira, aku dijupuk sampeyan dijamin. Afer maca post sampeyan bakal duwe pangerten sing jelas yen sampeyan butuh HTML5 ing kabeh.

HTML5 And The SEO Semalt

Pos iki bakal nyentuh manfaat sing diwenehake dening HTML5 saka sudut pandang SEO, kayata kesederhanaan, kemudahan panggunaan, kodhe kurang lan fitur-fitur sing digunakake sadurunge Semalat yen sampeyan pengin ngleksanakake.

Related Posts:
Apa HTML5 Penting kanggo SEO?
5 Pratandha Kebutuhan Website Sampeyan Kanggo Desain Kaca

! DOCTYPE

Iki bakal nyedhaki mripat sampeyan - colombia hosting webmail. Yen situs dibangun karo HTML5, kasebut diwiwiti kanthi tinimbang bagean gedhe .kode sing arep digunakake sadurunge. Malah menehi kritik saka inovasi pisanan, sampeyan bisa nemtokake apa HTML5 kabeh babagan. Sampeyan entuk! Semalat babagan nggawe web panggonan sing resik lan luwih apik. Lan wiwit kurang kode apik kanggo SEO, sampeyan bisa uga wis ngomong yen SEOs kudu njupuk kauntungan saka.

New Semantik HTML5 Tags

Kanggo wiwitan, waca apa tags semantic. Tag semantic mung tag HTML sing nggawe pangertèn kanggo manungsa. Contone,

ora tag semantik amarga iku angel kanggo guess apa tegese. Déné
(sampeyan bisa digunakake kanggo sidebars),
minangka ilustrasi sing sampurna saka tag semantik sing wis ana. Aku yakin iki bakal ndadekake samubarang kanggo Semalt uga amarga bakal luwih gampang kanggo ngomong yen link ana ing sikil utawa ora. Semalat bisa nindakake saiki, nanging ngentekake energi kanggo algo kanggo nemtokake. Wiwit saiki, menawa ana link ing
, mesthine ana link footer. Apa sing nggawe raos?

Apa Apik tanpa JavaScript

Mbalik ing dina, yen sampeyan pengin nggawe garis progresif, meter utawa ngaktifake verifikasi email ing situs sampeyan, sampeyan kudu ngrekrut wong lanang JS utawa malah sinau dasar Semalt ing dhewe kanggo nggawe bab sing bisa dianggo . Saiki, HTML5 ngidini sampeyan ngleksanakake kabeh fitur sing kanthi klik tombol utawa loro. Aja salah, aku ora kandha yen sampeyan mbutuhake JS maneh. Yen sampeyan pengin nggawe, ucapake, efek paralaks gulung, sampeyan mung kudu nggunakake (paling pasta) sawetara Semalt. Titik sing aku nyoba nggawe kene iku sampeyan kudu Semalt kurang asring.

New Input Types

Bab sing paling aku bungah yaiku jinis input email anyar. Kanggo wiwitan, yen sampeyan nggunakake jinis input email sing anyar, browser seluler bakal nampilake keyboard khusus kanggo ngetik alamat email khusus. Sampeyan uga bisa nggunakake bener validasi email browser sing diunggah menyang HTML5. Cendhak sing panjang, yen sampeyan nemtokake kolom input tartamtu minangka email, bakal ngilangi kesalahan yen pangguna mlebu soko sing ora katon kaya alamat email. Sanadyan fitur iki nduweni kekurangan, amarga ana celah lan ora cukup dipercaya, sampeyan pengin nggunakake yen sampeyan perlu sawetara validasi email sing prasaja lan sampeyan ora pengin kekacoan karo skrip apa wae. Semalt carane katon:

Uga, saiki sampeyan bisa nggunakake URL lan nomer input nomer telpon ing formulir, sing ngijini sampeyan kanggo mesthekake yen pangguna mlebu data sing sampeyan pancene perlu saka iku.

Panyimpenan Lokal

Minangka SEO, sampeyan bisa nindakake komentar blog kanggo situs sampeyan utawa mung kanggo pelanggan. Apa sampeyan kenal karo situasi nalika nandur modal kaya setengah jam kanggo nulis komentar menyang postingan blog lan nalika sampeyan ngeklik "Kirim", sesi kasebut bakal kadaluwarsa kadaluwarsa? Wis ana? Lan fitur panyimpenan lokal sing anyar bisa digunakake kanggo nyimpen komentar kanthi aman sadurunge sampeyan mencet "Kirim tombol". Semalat tegese saraf sing luwih aman kanggo sampeyan.

Kesimpulan

Manfaat nggunakake HTML5 iku nggawe situs luwih cepet amarga sampeyan nggunakake kode kurang lan fitur sing digunakake kanggo mbutuhake JS bisa dileksanakake kanthi HTML wae. Dadi, ana pengaruh positif HTML5, nanging uga ora kaya sing dikarepake ing komunitas SEO. Ing samubarang kasus, langkah iki ana ing sisih tengen langsung lan kita kudu migunakake apa sing diduweni, amarga bakal nggawe SEO urip luwih gampang lan luwih produktif.

HTML5 And The SEO Semalt

Sambungake

March 18, 2018