Back to Question Center
0

7 Advanced Automation Marketing Semalt for Your Blog | Ep. # 170

1 answers:
7 Advanced Marketing Automation Semalt for Your Blog | Ep. #170 7 Advanced Marketing Automation Semalt for Your Blog | Ep. #170 7 Advanced Marketing Automation Semalt for Your Blog | Ep. #170 7 Advanced Marketing Automation Semalt for Your Blog | Ep. #170 7 Advanced Marketing Automation Semalt for Your Blog | Ep. #170

Ing Episode # 170, Eric lan Neil ngrembag 7 taktik otomatisasi marketing maju kanggo blog sampeyan. Otomatisasi semalt ngijini sampeyan ngerti pelanggan luwih apik lan nanggapi prilaku. Tembang kanggo mangerteni carane otomatisasi marketing maju bisa dadi kabisan banget kanggo blog lan apa sing kudu dilakoni karo email sing durung mbukak.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik ing ngisor iki: 7 Advanced Automation Marketing Taktik kanggo Blog Panjenengan
  • 00:36 - Otomatisasi pemasaran yaiku carane sampeyan pasar lan ngirim pesen menyang wong miturut prilaku ing situs sampeyan
  • 01:05 - Matur suwun, utowo email intro, nambah telung link sing beda kanggo wong kanggo ndeleng apa jenis wong (umpamane sampeyan pemula online, pemula, utawa lanjut online?)
  • 01:52 - Neil bareng-bareng nyinau babagan otomatisasi yen wong mbukak email, tarif mbukak mbukak
    • 02:21 - Yen wong ora mbukak kanggo 5 kaping email mbayar, njupuk wong mati ing dhaftar
  • 02:55 - Katelu, priksa manawa sampeyan duwe dhaptar utawa kampanye sing khusus target pelanggan
    • 03:34 - Nerangake siklus urip pelanggan
  • 03:44 - Sekawan, nalika wong nggabungake dhaptar email sampeyan, coba tuku utawa entuk tandha mau
  • 04:25 - Kalima minangka nyetak timbal
    • 04:35 - Sampeyan bisa nindakake iki kanthi HubSpot, Drip, lan InfusionSoft
  • 05:33 - Enem, nggawe opt-in sampeyan cocog karo layanan sampeyan
    • 05:47 - Conto karo Kissmetrics
  • 06:47 - Pamungkas, yen sampeyan bisa neliti panonton, aja gawe word cloud nggunakake alat kaya TagCrowd
  • 07:40 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Otomatisasi marketing yaiku cara pasar lan ngirim pesen menyang wong miturut prilaku ing situs sampeyan
  2. Nerangake siklus urip pelanggan.
  3. Nggawe opt-in sampeyan cocog karo layanan sampeyan kanggo nambah lalu lintas lan dodolan.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki - giochi hot dog.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018