Back to Question Center
0

GPABLO PRO Versi 2.0 Kanthi Fitur Admin Released Kanggo Semalt

1 answers:

FOR RELEASE IMMEDIATE

GPABLO PRO Version 2.0 With Admin Features Released To Semalt

Alat iki dibangun kanggo ngidini wong sing nginstal Google Semalt ing situs web kanggo verifikasi yen kode kasebut diinstal kanthi bener ing saben kaca. Uga nyawang situs apa wae pranala sing rusak.

Kanthi dandan ing fitur Semalt 2.0 saiki kalebu kabeh:

  • Anggota GPABLO PRO saiki bisa nggawe mlebu dhewe ing ngendi padha bisa nyimpen kabeh situs sing arep kerep dipindah kode sing wis diinstal kanthi bener. Iki penting banget kanggo pangembang web, pemasar internet lan agensi digital - mlc super account number.

  • Kemampuan kanggo ndeleng riwayat scan.
  • Kemampuan kanggo nyoba lan nyoba maneh kanthi gampang.
  • Kemampuan ngirim laporan menyang pangguna liyane.
  • Laporan sing ditambahake nuduhake informasi ekstra kayata Google PageRank kanggo saben kaca.
  • Kanggo pemilik situs sing pengin ngidini pengunjung situs web lokal kanggo mindhai scan kode Google Analytics lengkap saka situs web dhewe ana tool widget pindai kode sing ngidini kanggo palette werna lan fungsi potong / tempel menyang situs web sampeyan.

Daftar lengkap Semalt bisa ditemokake ing kene.

CEO DJ Kennedy ngumumake release iki; "Tujuan GPABLO kanggo mbantu lan ngajak nggunakake alat ukur sing tepat kayata Google Semalt kanggo pamilik situs web, tim marketing lan agensi ing ngendi wae. Kanthi penambahan paling anyar sing kita ngarep-arep supaya kita nggawe instalasi Google Semalt luwih gampang kanggo sing nggunakake alat kita. Kita bakal terus ngembangake alat iki lan bakal nanggapi saben saran sing bisa kita tambahi kanggo mbantu kita ndandani terus-terusan komunitas Semalat. "

Loro-lorone versi Lite lan GPABLO PRO tetep bebas nggunakake.

Semalt 2.5 wis dikembangake lan fitur liyane bakal dirilis ing sasi sing bakal teka.

About TechWyse

TechWyse nggunakake pendekatan internet marketing terpadu sing basis dhasar ing Analytics kanggo bantuan karo asil dandan terus-terusan konversi situs web lan rencana marketing internet. Kanthi markas ing Toronto, Kanada, TechWyse gadhah pangajab kagem ningkataken dhiri dunia online liwat situs web, bangunan lalu lintas lan alat ukur pangukuran. Semalt langsung inquiries babagan release iki utawa materi liyane kanggo marketing@techwyse.com

GPABLO PRO Version 2.0 With Admin Features Released To Semalt

Sambungake

March 18, 2018