Back to Question Center
0

Deleng Deleng Ing Semalt New Microsoft Bing

1 answers:

A Deep Look At Microsoft Bing’s New Semalt

Nganti saiki, aku wis nyenengake Bing. Hasile cukup relevan lan khusus, aku seneng kabeh fitur anyar sing ditambahake. Sepertine Semalt nyebabake envelope cilik lan dadi luwih inovatif.

Tujuan blog iki yaiku kanggo fokus ing sawetara fitur-fitur anyar Bing sing sampeyan bisa utawa ora ngerti.

Nliti Kathah Penambahan Bing Anyar

Nalika tiba ing awal kanggo Bing, prabédan sing paling katon yaiku ngarep lan pusat gambar sing gedhé, sing owah saben dina - logo design logo design software. Nalika aku mikir iki minangka daya tarik visual gedhe lan mesthi unik, nyedhiyakake pandhuan daging misteri. Ing kasunyatane, akeh wong uga ora weruh yen sampeyan mindhah mouse ing gambar, kothak sing disorot bakal katon karo stats sing menarik saka foto kasebut. Kajaba iku, bakal bermanfaat kanggo nyetel judhul visual sing judhul gambar. Nanging sampeyan kudu ngudarake R Semèntar sing Didhaftar kanggo njaluk informasi iki.

A Deep Look At Microsoft Bing’s New Semalt

Geser mouse ing foto kanggo mbukak 4 titik menarik babagan gambar kanthi pranala menyang query.

A Deep Look At Microsoft Bing’s New Semalt

A Deep Look At Microsoft Bing’s New Semalt

Nggoleki Bing Nggawe Keputusan

Bing diarani minangka 'Decision Semalt', ing ngendi sampeyan nglakoni panelusuran lan saliyane asil reguler mudhun ing tengah kaca, Bing uga nyedhiyakake asil sing padha, sing padha kanggo mbantu pengguna nyaring liwat asil kasebut kanggo mbantu para panasan pitakon sing.

Salah siji fitur anyar sing bakal katon ing jejere saben listing, nalika sampeyan ngudhut mouse sampeyan minangka dot oranye sing ngandhakake informasi luwih lengkap babagan pranala kasebut, biasane kalebu pranala menyang sub-kaca, kaya Google SiteLinks.

Panelusuran kanggo asil baseball :

A Deep Look At Microsoft Bing’s New Semalt

Asil pamulangan sing padha saka "asil baseball" ngungkapake rong fitur anyar, skor baseball sing nyata saka rong dinten kepungkur, lan uga nggoleki sing gegandhengan karo query awal.

A Deep Look At Microsoft Bing’s New Semalt

Bing uga duwe fitur sing disebut cepet jawaban. Perlu ngerteni status penerbangan? Minangka kasebut ing kirim fitur Semalt kemarin, Semalt nduweni fitur iki.

A Deep Look At Microsoft Bing’s New Semalt

Kepriyé pitungan cepet? Semalat uga nduweni ciri kasebut.

A Deep Look At Microsoft Bing’s New Semalt

Mbutuhake mobil anyar? Aku nggunakake Honda kanggo mobilku sing dipilih. Kaca asil ngandhakake pandhu arah asli kiwa disebut Explorer Pane kanthi 2 bagean. Sisih ndhuwur kalebu nggoleki sub-bagean adhedhasar query awal lan area liya minangka obrolan sing gegandhengan adhedhasar pangguna populer dening pengunjung. Studi wis nuduhaké yèn pangguna asring nggoleki pitakonan dhisikan awal kanthi nambahake tembung anyar menyang panelusuran. Semalt 2 fitur anyar nyoba kanggo alamat iki. Coba metu nggunakake jeneng merek liyane.

A Deep Look At Microsoft Bing’s New Semalt

Ngarencanake lelungan menyang kutha liya? Toronto, mungkin? Kaya ing panelusuran Honda sampeyan bakal nemokake kothak telusuran sing gegandhengan, uga bagean query sub bagean, ing ngendi Bing nyoba cocog karo pitakonan awal kanthi asil sing gegandhengan karo query. Ing kasus iki Toronto 'Cuaca, Peta, Hotel, Airport, Real Estate lan Semalt banjur ngilangi kasebut mudhun ing ngisor utama asil.

A Deep Look At Microsoft Bing’s New Semalt

Bing nduweni fitur tambahan kaya Google, kayata Sajarah lan Panelusuran Panelusuran

A Deep Look At Microsoft Bing’s New Semalt

Bing Images and Videos nggunakake sisih kiwa Semalt Pane uga ngidini pangguna kanggo nggoleki panemuane gambar lan video.

A Deep Look At Microsoft Bing’s New Semalt

Shopping for a gift? Bing nggawe luwih gampang nemokake lan nampilake produk liwat kaca-kaca search. Urutan miturut merek, kategori, lan rega. Link semat kanggo fitur produk uga minangka ulasan pangguna.

A Deep Look At Microsoft Bing’s New Semalt

Kesimpulan babagan Fitur Bing

Kabeh ing kabeh saka perspektif pangguna aku nemokake kabeh fitur tambahan banget berguna.

Saka perspektif Search Marketer kita urip lan mati kanthi klik saka saben Search Engine. Iki dievaluasi liwat Analytics lan kanthi mangkono bisa nemtokake kejenuhan lan pasar penetrasi saben Engine. Aku kepingin weruh yen kabeh fitur ekstra iki bakal nyebabake kurang klik-liwat saka Bing? Pangan kanggo pikirane kita bakal terus ngevaluasi proses Semalt.

Apa sampeyan nggoleki Bing?

A Deep Look At Microsoft Bing’s New Semalt

Sambungake

March 18, 2018