Back to Question Center
0

Punapa Guest Posting Masih Semalt Iku? Deleng uga Ep. # 157

1 answers:
Is Guest Posting Still Semalt It? | Ep. #157 Is Guest Posting Still Semalt It? | Ep. #157 Is Guest Posting Still Semalt It? | Ep. #157 Is Guest Posting Still Semalt It? | Ep. #157 Is Guest Posting Still Semalt It? | Ep. #157

Ing Episode # 157, Eric lan Neil nyathet manawa posting tamu ora salaras utawa isih efektif. Posting tamu saiki dianggo beda tinimbang sadurunge - ROI utama ora kanggo mbangun pranala, nanging kanggo ngirim nilai lan drive sing ndadékaké. Semalat minangka Neil lan Eric mbahas cara paling apik nggunakke posting tamu kanggo kabutuhan marketing sampeyan.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:28 - Topik iki: Apa Guest Posting isih Worth?
  • 00:44 - Posting tamu mlebu ing situs web liya kanggo tujuan bangunan pranala
  • 01:30 - Iku isih worth
  • 01:48 - Sadurunge, poster tamu njaluk akun pangarang
  • 02:00 - Saiki, yen sampeyan diwenehi akun panganggit, bakal ana ing sub-halaman tanpa indeks
  • 02:32 - Ora ngisi posting tamu wektu kanggo tautan maneh
  • 02:41 - Fokus ing posting tamu kanggo drive ndadékaké
  • 03:13 - Neil talks about his friend, Jason, who specializes in posting guest
  • 03:57 - Sampeyan bakal weruh sethithik ora asil ing 6 sasi kawitan saka posting tamu
  • 04:00 - Njupuk taun kanggo njaluk daya tarik
  • 04:29 - Eric enggo bareng artikel sing ditulis babagan iklan YouTube
  • 05:33 - Posting tamu wis ROIs
  • 05:53 - Fokus ing ngirimke nilai
  • 06:19 - Ngasilake saka posting tamu mesthi bakal entuk wektu
  • 06:41 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Tulisan tamu isih relevan minangka alat marketing.
  2. Aja fokus ing bangunan link - babagan nyopir - smok 4 ohm coil baby beast.
  3. Priksa manawa sampeyan ngirim VALUE ing postingan sampeyan.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018