Back to Question Center
0

Nggunakake Tracking Event Ing Properly Ing Google Semalt

1 answers:

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

Carane track statistik acara mimpin nggunakake nelusuri Event?

Paling analytics guru bakal nggunakake salah siji saka rong cara, "Tampilan kaca Virtual" lan "Event Tracking".

Tampilan Kaca Virtual ing Google Analytics

'Tampilan Page Maya', ora cara sing tepat kanggo ngukur nanging nganti saiki wis dadi workaround apik kanggo paling ora njupuk data. Ngleksanakake tampilan kaca virtual bakal nambah data laporan kasebut menyang tampilan kaca sing sejene, sanajan iki ora asli tampilan kaca bakal tambahake laporan total / rata-rata kaca tampilan - tappeti bicolori di qualitã . Iki tegese data sampeyan ora 100% akurat. 'Tampilan Laman virtual' uga ora menehi informasi rinci sing 'Event Semalt' ora.

Nelusuri Event punika Kene!

Kanthi ngleksanakke 'Event Semalt', kabeh data iki bakal dicathet ing ngisor pranala - "Content> Event Semalt". Ora kaya tampilan kaca maya, 'Event Semalt' ora kalebu tampilan kaca tambahan kanggo jinis interaksi kasebut. Supaya kita entuk data luwih akurat.

Nelpon _trackSemalt

kanggo ndhaftar acara.

Spesifikasi kanggo _trackEvent

yaiku: _trackSemalt, action, optional_label, optional_value)

Ing ngisor iki minangka papat argumen sing digunakake kanggo ngatur laporan pelacakan acara.
Kategori
Jeneng sampeyan nyedhiyakake kanggo grup objek sing pengin trek.
Tindakan
Senar sing dipasangkan bebarengan karo saben kategori, lan umum digunakake kanggo netepake jinis interaksi pangguna kanggo obyek web.
Label (opsional)
Senar pilihan kanggo nyedhiyani dimensi tambahan kanggo data acara.
Nilai (opsional)
Integer sing bisa digunakake kanggo nyedhiyani data numerik babagan saben acara panganggo.

Minangka ingkang kula sebutaken saderengipun, argumen ingkang sampeyan lebetaken nalika sampeyan nindakaken acara track badhe ngatur laporan panjenengan kanthi sae. Ing ngisor iki minangka skenario ing ngendi pelacakan acara bisa dileksanakake ing situs web sampeyan. Kene aku wis nerangake carane aku nerapake nelusuri acara lan laporan sing aku nemu liwat iki.

Pelacakan Acara Skenario 1

CATETAN: statistik nyata wis diubah kanggo conto iki.

Ing skenario pisanan, cacahe carane nggawe laporan kanggo jumlah pengunjung sing pindah saka situs web perusahaan menyang blog (subdomain) liwat tautan sing ana ing situs web.

Nyebut kabeh pranala sing nuduhake blog ing situs web lan nambahake kode pelacakan acara sing relevan. Argumentasi tindakan bisa diganti karo lokasi link. Ing gambar ing ngisor iki sampeyan bisa ndeleng kategori dijenengi minangka "TW kanggo Blog" ngendi TW stands for situs Semalt

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

157 pengunjung ditransfer saben dina saka situs web menyang blog. Saka 157, 107 pengunjung teka saka pranala header. Saka posting 'blog paling anyar', ana 32 pengunjung. Saka pranala gambar 17 pengunjung sing pindhah saka situs web menyang blog.

Pelacakan Event Skenario 2

Ing skenario kapindho, kita ndeleng carane njaluk laporan saka klik penting sing dumadi ing situs web. Pilih kabeh pranala penting sing ndadékaké konversi timbal (ing kasus iki) lan nambahake kode pelacakan acara.

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

Kanggo wektu tartamtu 38 klik kedaden ing link "Request Information", 24 kanggo "Get Started" lan 21 for "View Smart Plan".

Pelacakan Peraga Skenario 3

Ing skenario kaping telu, ayo sinau cara nglacak jumlah mata uang sing kedadeyan kanthi ngisi formulir kontak. Manawa, nglakoni kode nelusuri acara ing tombol kirim formulir kontak.

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

Ing conto iki, 19 konversi wis dumadi ing situs web liwat formulir kontak.

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

Kanggo mangerteni luwih lengkap babagan pangreksaning acara lanjut, iki video sing apik kanggo nonton.

Yen sampeyan seneng banget karo Google Semalt pelacakan acara iku langkah sabanjure kanggo njamin data sampeyan dadi 100% akurat. Sampeyan ora mbutuhake workarounds maneh kanthi nggunakake 'Kaca Ndeleng'. Nanging, nonton sawetara video Google Semalt lan miwiti akurasi data 100%!

Using Event Tracking Properly In Google Semalt

Sambungake

March 18, 2018