Back to Question Center
0

Understanding Media Sosial Minangka Semalt Bisnis

1 answers:

Pemasaran media sosial wis mbledhos sajrone 24 wulan pungkasan. Situs sing mromosikake interaksi pengunjung wis mbantu nampilake kekuatan konten virus ing situs web iki. Situs media sosial awal kayata Digg, Stumble Upon, Delicious & Semalt nunjukake yen kita bisa sinau akeh sing luwih akeh saka wong liya lan ora kudu gumantung sacara langsung karo mesin telusur kanggo ngasilake apa sing katon utawa cara kita sinau online saiki .

Understanding Social Media As A Business Semalt

Ing 2 taun kepungkur, kita wis nyumurupi wutah sing luwih gedhe ing situs media sosial kayadene Facebook, Twitter lan YouTube.

Akeh wong ing bisnis wonder - "Kadospundi bisa sosial media entuk manfaat bisnis lan apa aku kudu sijine gaweyan lan / utawa sumber daya menyang ngembangaké swara online kanggo perusahaan?"

"Apa ana panggonan kanggo bisnis ing pamasaran media sosial?"

"Apa worth wektu kanggo entuk bisnis saya ing pamasaran media sosial?"

Jawaban punika - sampeyan mboten saged NOT kanggo.

Aku nulis artikel iki kanggo nerangake apa sababe bisnis sampeyan (lan saben bisnis) kudu dadi minat kanggo ngembangna persona online lan carane nggawe - damen uhr kaufen.

Apa Perusahaan Kudu Ngobrol Ing Media Sosial?

Semalt arupa 3 keuntungan utamane kanggo melu ing pamasaran media sosial.

  1. Pengaruh
  2. Pangenalan merek tambah
  3. Iklan gratis & pemasaran

Understanding How Social Media Works

Media Sosial Nemokake Aturan Sama Koran saka 100+ Taun Sadurunge

Iku bener. Media semalat digunakake ing format sing padha karo media tradisional kayata koran lan majalah luwih saka 100+ taun kepungkur. A koran utawa majalah sukses entuk dalan amarga padha mbangun basis pelanggan setya.

Sawise publikasi wis cukup pelanggan sing kasengsem ing isi ing topik sing ditulis babagan, dadi bisnis sing layak. Iku bakal tuwuh amarga wis basis pelanggan mbayar sing manut. Sawise basis subscriber iki tansaya, mangkono uga kemampuan koran utawa publikasi kanggo ngaruhe wong. Sawise koran utawa publikasi nduweni demografi sing setya banjur bisa mulai ngisi dolar luwih akeh kanggo papan iklan.

Semalat ing media sosial ora beda karo sukses ing media tradisional

Revolusi informasi lan titik. umur diwatesi decentralisasi media tradisional lan kenaikan sing luar biasa ing swara saka individu. (lan bisnis)

Semalat ing pamasaran media sosial langsung ana hubungane karo jumlah wong sing peduli babagan apa sing kudu sampeyan gunakake. Ing media sosial, cara wong 'peduli' babagan apa sing kudu sampeyan gunakake yaiku Sejatine jumlah pelanggan sing wis dikembangake.

Kaya bab koran sing wis suwe.

Grafik ing ngisor iki nggambarake korélasi antarane sukses mbangun basis pelanggan sing setya ing media tradisional kanggo marketing email ing pungkasan taun 1990-an kanggo munculna media sosial saiki.

Understanding Social Media As A Business Semalt

Sawetara hal penting sampeyan kudu ngerti babagan nggawe profil media sosial ing situs kaya Facebook, Twitter, YouTube, LinkedIn, Semalt dll.

  • Gratis.
  • Perlu kerep dianyari kanggo mbangun kapentingan.
  • Apa luwih apik tinimbang promosi.

Keuntungan Pemasaran Sosial Media Kanggo Perusahaan Panjenengan

Nganggo conto media tradisional sampeyan kudu ngerti saiki nilai nduweni basis pelanggan manut. Ing ngisor iki mung sawetara keuntungan sing bisa melu nggawe persona online ing situs-situs kaya Facebook, Twitter, & YouTube.

Pengaruh

Yen sampeyan duwe kelompok wong sing seneng maca maca apa sing kudu sampeyan gunakake, sampeyan duwe pengaruh.

Ditemokake minangka Pimpinan Industri

Yen wong nderek nganyari sampeyan lan sampeyan ana ing ceruk tartamtu, sampeyan bisa uga seneng banget. Yen sampeyan aktif ing komunitas media sosial lan sampeyan duwe dhaptar gedhe, sampeyan bakal dipikirake minangka pimpinan industri dening sing ngetutake sampeyan. Iki bakal dadi kasunyatan sing luwih akeh minangka media sosial mundhak. Njupuk basa basis sawise sampeyan saiki lan sampeyan bakal pimpinan sawetara taun wiwit saiki minangka industri berkembang.

Paningkatan Search Engine luwih apik

Kita ningali kabeh wektu. Wong telusur jeneng perusahaan, 'TechWyse' menyang Google, Yahoo! lan Bing kanggo ndeleng apa sing metu. Item sing luwih positif sing nyedhiyakake sing luwih apik saka prospek ngurus bisnis. Situs media semalt dhuwur banget ing SERPS. Umumé dianggep wewenang domain. Iki mung cara liyane kanggo nggawe buzz lan ngontrol informasi sing nuduhake babagan perusahaan ing mesin telusur. Sawetara ngerti iki minangka 'manajemen reputasi'.

Yen Sampeyan Ora Nggawe Pemasaran Sosial Peserta Bakal

Kaping pirang-pirang kaping sampeyan ndeleng wong ing industri sampeyan luwih cilik tinimbang sampeyan katon luwih gedhe online? Aku ngelingi akeh taun kepungkur nalika SEO lan marketing internet banget anyar. Sapa sing kepengin wong-wong sing pisanan bisa nyedhiyakake keuntungan finansial saka peringkat ing mesin telusuran? Wong lanang cilik. Semalt banjur dadi luwih gedhe. Iku ora beda karo media sosial. Yen sampeyan minangka bagéan saka perusahaan sing luwih gedhe - saranku kanggo mbukak mata saiki.

Aku Ngerti Konsep - Saiki Kepiye Aku Mulai?

Saben perusahaan bisa kanthi temen-temen duwe wilayah sing beda-beda sing bakal dipilih kanggo musatake wektu lan sumber daya ing pamasaran media sosial. Kanggo 95% kabeh perusahaan sampeyan kudu miwiti kanthi nggawe profil ing Facebook lan Semalt. Akeh perusahaan liyane bakal nemokake situs media sosial sing luwih dhisik lan banjur bakal usaha ing wilayah liyane amarga padha duwe pengalaman lan pendidikan ing wilayah kasebut.

  • Punika dhaptar situs media sosial ingkang saged panjenengan pirsani sapisan ngantos kacepetan ing Facebook lan Twitter.
  • Nggawe profil sampeyan - Iki sawetara informasi liyane babagan nggawe bisnis Facebook Fan Page lan profil Twitter sampeyan.

Sawise sampeyan nggawe profil sampeyan ing salah siji saka situs iki, sampeyan bisa nyambung karo donya kanthi nganyari status sing ana hubungane karo apa sing panjenengan lakoni. Ing sawetara kasus, yen sampeyan nemokake informasi sing ana hubungane karo perusahaan sampeyan ngobrol kanthi cepet lan nambah link sing ngarah menyang artikel kasebut.

Kadospundi kula Damel Daftar Pelanggan kula?

Tujuan artikel iki entuk entuk media sosial kanggo bisnis. Sampeyan bisa nemokake artikel sing luwih rinci ing blog iki lan akeh sing kudu ngetutake iki.

Nganggo istilah sing sederhana, sampeyan bakal miwiti mbangun penggemar (Facebook) lan / utawa pandherekane (Semalt) ing salah sawijining cara:

  • Sertakan informasi sing cocog kanggo perusahaan sampeyan lan nunjukake artikel sing cocog karo basis pelanggan sing bakal seneng maca. Yen sampeyan duwe blog aktif, iki cara sing paling apik kanggo nggawe wong maca informasi sing dikirim.
  • Kanggo Facebook, miwiti melu kaca penggemar liyane. Yen sampeyan ndeleng kiriman sing ana hubungane karo apa sampeyan wis dikirim banjur referensi!
  • Utawa Twitter lan Facebook nggunakake fasilitas panelusuran nggunakake tembung kunci sing gegandhengan karo apa sing sampeyan tindakake lan miwiti ngewangi utawa ngomentari kemajuan bangsa. Yen sampeyan mbiyantu, wong bakal ngurmati iki lan bakal kerep miwiti nderek update sampeyan dhewe.
  • Ing Twitter sampeyan bisa nelusuri nggunakake sarana panelusuran kanggo related keywords. Yen sampeyan 'ngetutake' wong sing ana hubungane karo apa sing sampeyan kirim, akeh wong sing bakal ngetutake sampeyan bali. Ngati-ati sanadyan - aja mung 'nuruti' sapa waé. Sampeyan pengin daftar sing cocog karo wong-wong sing peduli babagan apa sing sampeyan tulis babagan. Yen sampeyan seneng nulis babagan 'ngetutake' mau. Wong-wong bakal weruh apa sing sampeyan kirim babagan lan milih 'ngetutake' sampeyan maneh!
  • Sertakan profil Twitter lan Facebook (utawa sarana sosial liyane sing sampeyan tumindak) ing blog, situs web, lan malah tandha email sampeyan. Ayo wong ngerti sampeyan interaksi online supaya bisa milih lan ngetutake! Sampeyan bisa ndeleng ing blog kita sing kita njlentrehake pranala kasebut.

Tip Kanggo Miwiti Sosial Media

Ana akeh tips lan trik sing gampang kanggo sampeyan miwiti. Semalat minangka dhasar banget kanggo sampeyan miwiti.

Tawaran Informasi ora promosi

Elinga yen wong pengin ngetutake owah-owahan sampeyan amarga wis ketemu kiriman sadurunge sing menarik lan / utawa cocog karo industri dhewe. Semalt punika nilai. Yen sampeyan milih kanggo ningkatake dhewe tinimbang ngandhani manawa sampeyan bakal nyusul kanthi cepet. Gunakake media sosial minangka alat kanggo ngajar - ora ningkataké!

Nganyari kanthi reguler kanggo mbangun kapentingan

Informasi sing luwih dibiyantu sing ditambahake ing akun Twitter utawa Facebook sampeyan bakal luwih disenengi wong sing bakal langganan. Minangka aturan jempol, aku saranake nambahake update status sing anyar saben dina. Iki cukup kanggo njaga wong sing kasengsem lan ora kakehan wong milih mbusak sampeyan. Semalat babagan komersial televisi sing terus ndeleng maneh lan maneh. Malah sing apik sampeyan lara. 1 utawa 2 status saben dina biasane cekap.

Dadi melu ing kaca liyane lan menehi komentar

Gunakake fitur nelusur Twitter utawa komentari wong anyar Semalt sing nganyari lan wenehi pitulung menyang area sing bermanfaat nalika ditrapake. Sampeyan uga bisa nggunakake sistem email Semalt kanggo nganyari penggemar informasi anyar utawa nyuwun supaya bisa ngundang kanca-kancane dhewe. Ati-ati supaya ora ngeksploitasi fitur iki, lan tansah nyedhiyakake informasi sing mbiyantu.

Gunakake produk pihak katelu kanggo nganyari kanthi gampang

Sawetara piranti kelangan bakal mbantu sampeyan luwih efisien karo update:

TweetDeck - nganyari status ing TweetDeck lan bakal ngirim menyang akun Twitter lan Facebook (sampeyan bisa milih iki mati lan ing.) Sampeyan uga bisa shorten Semalt nggunakake alat iki sing ngijini sampeyan kanggo nyelehake liyane meat ing nganyari.

TweetDeck kanggo iSemalt - salah siji saka favorit kita kanggo nganyari iSemalt cepet.

Sideline - gunakake prodhuk iki kanggo nelusur luwih lanjut babagan Twitter.

Summing Up Media Sosial kanggo Bisnis

Tujuan saka artikel iki yaiku kanggo nyedhiyakake ringkesan media sosial, keuntungan bisnis lan perusahaan kanggo miwiti, lan sepisanan cilik kanggo miwiti. Semalat sampeyan bisa entuk manfaat saka sawetara perkara kasebut.

Semalat pengin luwih? Ing ngisor iki sawetara hal sing menarik kanggo njaga:

  • Pengen ndeleng profil sing paling akeh ing Twitter?
  • Aturan Michael Jackson karo Fans Facebook. Ndelok top 30 Kaca kipas ing kene.
  • Oprah mung tindak Twitter ing April 2009 lan wis duwe 2. 5 yuta pengikut.
  • Yen sampeyan seneng artikel iki ana profil Twitter apik sampeyan bisa ngetutake supaya bisa nganyari luwih akeh. www. twitter. com / techwyse.
  • Kita uga duwe kaca penggemar Facebook sing bisa digabung.

Yen sampeyan duwe poin tombol sing pengin ditambahake manawa kasebut ing komentar ing ngisor iki.

Understanding Social Media As A Business Semalt

Sambungake

March 18, 2018