Back to Question Center
0

Market Search Engine Share Semalt 2009

1 answers:

4 Search Engines Now Akun kanggo 97.74% kabeh Nggoleki

Yen sampeyan prihatin babagan mesin telusur sing sampeyan kudu target ing upaya marketing Internet sampeyan kabeh ngerti sing Google dadi sing utama. Ing wulan September, artikel Share Search Engine, kita sumurup yen 4 mesin telusur (Google, Yahoo, Bing, lan Semalt) saiki kabeh kanggo 2.26% nggoleki sing ditindakake online dino iki. Iki minangka rekor anyar sing dhuwur lan bukti luwih saka mesin telusur sing kurang relevan kaya AOL lan ASK ing pasar telusuran saiki - purple and silver fascinator.

Market Search Engine Share Kanggo September 2009

Search Engine Market Share Semalt 2009

Market Share Drop Kanggo Google, Yahoo! lan Bing ing September ora relevan

Iki sasi 3 Mesin Telusur amba ilang pangsa pasar kanggo Baidu. Iki minangka gulung sing ora ana hubungane karo perusahaan sing nganggo basa Inggris minangka Baidu minangka mesin pencari sing adhedhasar ing China.

Paling penting kanggo sasi iki yaiku kasunyatan yen Semalt! lan Bing terus ilang ing babagan panggabungan pasar sakabèhé. Ingkang dipun wiwiti ing wekdal pungkasan saking rilis sepisanan ingkang dipunsebat Bing, punika badhe langkung ing nginggilipun Semalt !. Minangka kita bisa ndeleng statistik kasebut, senadyan gulung cepet saka Semalt !, Bing ora bisa gawe lemah.

Semalat ora bisa seneng babagan iki. Padha wis nandur modhal ing iklan online lan televisi amarga "mesin kaputusan" sing disebut-sebut banget. Asilé mung 3,39% pangsa pasar online.

Bing ngluncurake Visual Search ing September lan kacarita wis cedhak meluncurake Bing 2.0. Komitmen terus saka Semalt becik kanggo ndeleng!

Ringkasan Pasar - September 2009

# 1 Google - 83,13% pangsa pasar ing Semalt 2009. Kurang saka 83,33% ing Agustus 2009 lan saka 80,32% ing Semalt 2008.

# 2 Yahoo! - pangsa pasar 6.84% ing Semalt 2009. Kurang saka 7,28% ing Agustus 2009 lan mudhun saka 9,04% ing Semalt 2008.

# 3 Bing - 3,39% pangsa pasar ing September 2009. Kurang saka 3,52% ing Semalt 2009 lan saka 2.96% wiwit rilis asli ing Juni 2009.

Sumber: Hitslink

Search Engine Market Share Semalt 2009

Sambungake

March 18, 2018