Back to Question Center
0

Ora Langsung Kirim Semalt? Deleng uga Ep. # 138

1 answers:
Does Direct Mail Semalt Work? | Ep. #138 Does Direct Mail Semalt Work? | Ep. #138 Does Direct Mail Semalt Work? | Ep. #138 Does Direct Mail Semalt Work? | Ep. #138 Does Direct Mail Semalt Work? | Ep. #138

Ing Episode # 138, Eric lan Neil nyinaoni manawa email langsung minangka strategi marketing. Semalat lagi ngrembug babagan cara nyedhaki iklan menyang demografi tengen uga kreatif karo salinan lan pesen sampeyan bisa dadi strategi sing dibutuhake kanggo nyimpen metode sing lawas, nyoba lan bener iki.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik ing ngisor iki: Apa Direct Mail Isih Kerja?
  • 00:35 - Iku ora bener yen email langsung ora bisa digunakake
  • 00:41 - Russell Brunson saka ClickFunnels minangka tuladha becik ing babagan cara kerjane
  • 01:07 - "Surat langsung ora mati"
  • 01:21 - Surat langsung isih dianggo kanggo bisnis sing ngidini wong tuwa
  • 01:48 - Mail langsung kudu digawe kanthi apik kanggo njaluk wong mbukak, yen bisa dianggep minangka email sampah
  • 01:57 - Neil nggambarake iklan sing dikirimake ing surat ing dina sing bener dheweke dibukak
  • 02:21 - Kaya situs web, email langsung uga nduweni fungsi funnel
  • 02:47 - Ngirim aksara sing unik kanggo njaluk wong mbukak
  • 03:00 - Nduwe persuasif
  • 03:10 - Neil nguji strategi marketing ing surat
  • 04:14 - Coba pirsawanmu
  • 05:37 - Nggawe kreatif karo olahpesen sampeyan nang surat sampeyan
  • 06:50 - Target mudhun dhaptar menyang grup cilik supaya sampeyan bisa nglampahi dhuwit pribadhi iklan mail
  • 07:19 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Mail kiripan ora mati-sampeyan kudu kreatif ing marketing - hosting empresas.
  2. Iku penting kanggo nggawe salinan kreatif lan persuasif ing surat langsung.
  3. Sukses ing mail langsung gumantung saka nyedhaki tengen, target pamirsa.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga diwenehi komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018