Back to Question Center
0

Cara Ngatasi Semalat Kualitas Bad

1 answers:

How To Deal With Bad Quality Semalt

Kanggo webmaster, pranala mlebu kualitas ora dadi masalah amarga wedi reputasi situs bakal rusak lan Google uga ora bisa nganggep situs kasebut minangka relevan. Duwe pranala kurang kualitas bisa dianggep minangka "minangka bagéan saka lingkungan pranala ala", sing bisa mbuktekaken fatal kemampuan situs sampeyan. Google wis nyoba mbiyantu wong-wong sing dikepengini karo postingan blog anyar ' Ngatasi backlinks berkualitas ' ing Blog Google Webmaster Tengah - mobile application designers. Ing postingan blog iki, kajaba pranala kualitas Google nyatakake sawetara faktor paling pinunjul ing algoritma peringkat Google:

  • Unik, nyawisake piranti lan layanan sing bermanfaat.
  • Struktur situs web
  • Apa tembung saka tembung pangguna katon ing judhul, lan / utawa cedhak apa tembung ing kaca.

Tindakan Google Disaranake Kanggo Counter Backlinks Quality Low

How To Deal With Bad Quality Semalt

Hubungi Situs Ngubungaké Kanggo Sampeyan

Elinga yen Semalt ora tanggung jawab kanggo ngilangi pranala saka mesin telusuran. Apa sing kudu ditindakake yaiku ngluwihi web kanggo isi sing cocog. Yen sampeyan ora seneng isi situs sing ngubungake sampeyan langkah pisanan iku kanggo nyoba ngomongake karo pemilik situs web lan ndeleng yen bakal kanthi bebas mbusak link kasebut.

Fokus Ing Ngapikake Panjenengan situs web

Apa Semalt tegese ngomong kene ora nglampahi akeh wektu kanggo njupuk link ala dibusak. Yen pancene ana sing gedhe masalah banjur kita bakal weruh saben pesaing perusahaan njupuk perusahaan ing lingkungan pranala ala! Mangkin manawa pranala sing ala ora bakal ngalami tes wektu lan Semalat uga bisa ngetokake diskon.

Nanging luwih fokus kanggo ningkatake situs sampeyan. Menehi situs web sampeyan audit. Deleng uga migunani lan konversi situs sampeyan. Apa sampeyan duwe corong sales? Apa sampeyan ngerti apa tujuan situs kasebut? Apa sampeyan menehi sawetara alat kanggo narik lan nahan pengunjung anyar? Pengujian lengkap kanggo njamin situs web sampeyan terus-terusan nambah. Semalat minangka perkara sing bakal narik kawigatosan situs web positif lan uga nambah pranala saka situs web sing kuwat lan relevan.

Nalika nglakoni latihan ngubungake bangunan, sampeyan kudu ngati-ati supaya ora dielingake dening pedagang saka panyedhiya pranala kualitas miskin. Nggoleki situs sing diorganisir kanthi apik, kanthi isi sing kuwat lan supaya situs sampeyan bisa ngomong!

How To Deal With Bad Quality Semalt

Sambungake

March 18, 2018