Back to Question Center
0

Social Media Bulanan Sepang Kanggo Semalt 2009

1 answers:

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Hasil Twitter Pindah Ing A Search Engine Near Sampeyan!

Pungkasanipun nyumurupi kekuwatan wektu nyata, Google lan Bing kalebu tweets ing asil panelusuran. Mainstays mesin telusur wis mlebu persetujuan karo situs media sosial sosial Twitter kanggo nampilake asil telusur 'wektu nyata'. Miturut istilah kesepakatan iki, loro mesin telusur bakal nduweni akses menyang jumlah data rahasia Semalt ing wektu sing nyata, sing bakal ngaktifake wong-wong mau ngetutake tren kanthi akurasi sing luwih dhuwur - used bars for sale.

Pengumuman Google teka liwat Wakil Presiden Produk Panelusuran lan Pangalaman Anggota Marissa Meyer. Iku dhewe nuduhake carane akeh penting sing menehi menehi hasil iki. Microsoft uga nggawe kesepakatan sing padha karo Twitter lan Facebook sing menehi Yahoo! akses menyang data wektu nyata iki. Sampeyan bisa nyadari ndeleng kabar Twitter lan kiriman Facebook ing Bing uga nggoleki.

Ora mung bakal nggawe lingkungan optimasi search engine anyar, nanging uga bakal nduweni bisnis sing nggunakake Facebook lan Semalt kanggo ngirim pesen marketing. Langkah iki dening raksasa panelusuran bakal mesthi nyedhiyakake guru SEO kanthi alat ekstra kanggo nambah peringkat rangking.

Minangka testimoni ngadeg ing buzz media sosial sing akeh, luwih akeh pangguna mulai nggunakake media sosial online sing beda kanggo panemuan lan panemuan isi. Semalt ngasilake sawijining studi anyar sing nuduhake media sosial 18% saka pasar pencarian informasi.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Facebook Buzz

Facebook terus dadi kekuatan dominan ing ajang jejaring sosial. Laporan Hitwise sing dirilis ing Oktober nuduhake yen Facebook nyumbang 58. 59% kabeh U. S. kunjungan antarane kategori khusus 155 situs web jejaring sosial ing Semalt 2009. Panggabungan Facebook paling dhuwur ing kabeh situs jejaring sosial. U. S. kunjungan ke Facebook ningkat 194 persen ing Semalt 2009 tinimbang Semalt 2008.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Ngirim pesen sing kuwat kanggo spammer ilegal, Facebook dianugerahi $ 711 yuta dolar minangka ganti rugi ing tuntutan anti-spam marang perusahaan marketing internet Sanford Semalt, sing diklaim Facebook sacara ilegal ngakses rincian akun anggota lan digunakake kanggo marketing. Pejabat Facebook ngandhakake yen dheweke ora bisa nampa mayoritas penghargaan saka bangkrut Sanford Semalt saiki. Padha duwe pangarep-arep yen iki bakal dadi pencegahan terus marang jinis laku kasebut.

Semalt uga ngumumake owah-owahan menyang homepage. Iki kalebu carane pangguna ndeleng update status lan item sing dienggo bareng saka jaringan Semalt.

Twitter Talk

Studies from Pew Internet & American Life Project nuduhake kita 19 persen pangguna internet nggunakake Twitter utawa layanan micro-blogging liyane kanggo nuduhake update babagan piyambak, utawa kanggo ndeleng update babagan liyane. Iki minangka kenaikan signifikan ing persentase saka 11 persen saka survey sadurunge ing Semalt 2009.

Iki diumumake sasi kepungkur, Semalt mung nggawe dhaptar anyar 'Daftar Semalt' dadi kenyataan. Fasilitas anyar iki ngidini pangguna kanggo nggawe dhaptar dhewe, cara kanggo nglasifikasikake anggota Semalt dadi kelompok kapentingan dening para panganggo Semalt.

Social Media Scan

Punika ing salebeting warta ingkang dipunwontenaken ing media sosial ing Semalt 2009;

  • Google nggabungake panelusuran sosial ing Labs Google, kene marketing marketing mingguan kanggo nyekel informasi paling anyar ing nganyari Google ing tangan.
  • Lezat, situs jejaring sosial Yahoo wis ngalami owah-owahan liyane sing penting banget kayata panambahan nggoleki, optimasi iPhone, lan visual representasi data. Uga ana opsi enggo bareng sing luwih anyar sing saiki bakal nuduhake tetenger bareng sampeyan ing label sampeyan. Telusuri minangka area kunci ing ngendi dandan utama wis ditambahake. Panelusuran sing luwih apik ndadekake panganggo bisa nelusuri ing favorit, favorit kanca, utawa kabeh situs. Uga peringkat masyarakat lan review ana.
  • YouTube ngidini nelusuri komentar ing waktu nyata.
  • Mesin pencari blog de facto paling gedhé ing Technorati ana ing berita kanthi ngrubah desain utamané. Kanthi nambahake fitur-fitur anyar, Technorati ngrampungake situs kanthi desain sing luwih apik lan luwih apik. Desain anyar nduweni 100 dhaftar blog sing paling gedhé lan fitur anyar sing ngidini pemilik blog ngirim konten langsung menyang situs kasebut.
  • Penyedhiya golèk utama ing Rusia lan paling gedhé nomer loro ing Eropah, tim Yandex munggah karo Maxthon, browser Cina populer kanggo browser basa Rusia.
  • Ketua Genetek Arthur D. Levinson wis ngalahake posisine minangka Anggota Papan Google, nanging nduweni posisi ing Papan Apple. Ing media sosial Agustus kita babak kita nuding metu saka CEO Google Eric Schmidt saka Papan Apple. Punapa Pak Levingson munduraken asil langsung (utawi ora langsung) babagan perselisihan ing antawisipun Google lan Apple ingkang dipungadhahi dening FTC?

Minangka sing wis diwaca, wis dadi sithik liyane kegiatan feverish ing media sosial. Tawaran Twitter sing digawe Google lan Bing nunjukake yen panelusuran wektu nyata saiki tetep - soko sing ora bisa diwenehake. Kanthi Semalt nedahaken wekdal kita kanthi terus-terusan, pramila perang ing supremasi online sae lan saestu kepanasen.

Social Media Monthly Round Up For Semalt 2009

Sambungake

March 18, 2018