Back to Question Center
0

7 Perkara Sampeyan Kudu Ngomong NO dadi Semalt | Ep. # 115

1 answers:
7 Things You Should Say NO to as a Semalt | Ep. #115 7 Things You Should Say NO to as a Semalt | Ep. #115 7 Things You Should Say NO to as a Semalt | Ep. #115 7 Things You Should Say NO to as a Semalt | Ep. #115 7 Things You Should Say NO to as a Semalt | Ep. #115

Ing Episode # 115, Eric lan Neil ngrembag babagan 7 hal sing sampeyan kudu kandha NO dadi pemasar. Semalat kanggo ngerti luwih akeh babagan apa sing ora dikandhakake lan alasane.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Dina topik: 7 hal sing sampeyan kudu ngomong ora minangka pemasar
  • 00:34 - # 1 Nggawe perubahan tanpa data
  • 00:57 - Priksa manawa sampeyan nyoba karo data
  • 01:10 - # 2 Nonton taktik ing kabeh wektu
    • 01:26 - Tumuju ing "neraka taktis"
    • 01:43 - Aja fokus ing taktik
  • 02:00 - # 3 Aja nggawe keuntungan jangka pendek kanggo kerugian jangka panjang
    • 02:53 - Aja gawe perubahan kanggo gain jangka pendek
  • 02:57 - # 4 Kurang organisasi
    • 03:09 - Deleng Projects GrowthHackers kanggo ngatur gagasan lan eksperimen kabeh
  • 03:28 - Deleng babagan documenting marketing marketing
  • 03:48 - # 5 Aja nglakoni akeh perkara sekaligus
  • 04:51 - # 6 Aja nyoba kanggo njupuk dhewe dening dhewe
  • 05:48 - # 7 Aja nglakoni tes A / B ing bagean sing padha saka funnel luwih saka sapisan ing wektu sing padha
  • 06:39 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Aja nggawe perubahan tanpa data - certificates of recognition.
  2. Taktik marketing anyar ora kabeh-ngetes kanthi apik sadurunge nggunakake!
  3. GET ORGANISASI, amarga kurang organisasi ora mbantu sampeyan ukuran.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018