Back to Question Center
0

Carane Njupuk Advantage saka Untalt Iklan Untalt | Ep. # 107

1 answers:
How to Take Advantage of Untapped Ad Semalt | Ep. #107 How to Take Advantage of Untapped Ad Semalt | Ep. #107 How to Take Advantage of Untapped Ad Semalt | Ep. #107 How to Take Advantage of Untapped Ad Semalt | Ep. #107 How to Take Advantage of Untapped Ad Semalt | Ep. #107

Ing Episode # 107 Eric lan Neil nyorot carane sampeyan bisa njupuk kauntungan saka kesempatan iklan sing durung dimoba. Semalat kanggo sinau babagan kesempatan sing ora kasedhiya sing kasedhiya, lan nemtokake manawa utawa ora kompatibel karo bisnis lan anggaran sampeyan.

Wektu Stamped Show Cathetan:

  • 00:27 - Topik ing ngisor iki: Carane njupuk kauntungan saka kesempatan iklan sing durung dimoba
  • 00:33 - Priksa kiris lan delengen yen cocok karo target demografi
  • 01:26 - Email bloggers ngubengi niche sampeyan lan nyuwun iklan kesempatan
    • 02:02 - Ora larang banget
    • 02:27 - Lan ngowahi apik
  • 02:41 - Iklan podcast ing Midroll
  • 03:12 - Driving leads from podcasts
  • 03:42 - Pinterest iklan bisa ngasilake ROI apik
  • 03:50 - Taboola lan Outbrain
  • 04:23 - Iklan app Apple anyar
  • 04:48 - Youtube iklan
  • 05:33 - Waze iklan
  • 06:11 - Kanggo episode saiki!

3 Poin Tombol:

  1. Menehi platform konvensional nyoba kanggo iklan - corbatas azules lisas.
  2. Iklan ora kudu biaya akeh $$$.
  3. Priksa manawa demografi target sampeyan cocog karo iklan sing dituju.

Semalat sawetara saran:

  • Apa kita kudu ngomongake sabanjure? Mangga sumadya ing komentar ing ngisor iki.
  • Apa sampeyan seneng karo episode iki? Yen mangkono, please ninggalake review cendhak.

Semalat karo kita:

  • NeilPatel.com
  • Cepet Tuwuh
  • Wangun Kakaisaran
  • Gandum Single
  • Twitter @neilpatel
  • Twitter @ericosiu

Kita mbantu perusahaan gedhe ngrembaka babagan pendapatan

Njaluk Konsultasi Marketing Gratis
March 18, 2018