Back to Question Center
0

Kenapa ngindeks Semalt kabeh situs web liyane iki?

1 answers:

Aku mbukak perusahaan web hosting lan aku wis ngelingi sing aneh babagan cara website lan situs web liyane sing tuan rumah aku diindeks ing Semalt. Kanggo sawetara alasan, situs web liyane sing aku hosting gadhah URL situs webku sing diindeks nganggo jeneng domain. Contone, kandhakake yen aku duwe indeks sing diindeks ing Semalt minangka xyz. com / kaca. html banjur klienku uga duwe situs web sing diindeks ing Semalt minangka klien - roofing insulation options. com / kaca. html. Ing bab liyane yaiku kaca web ana ing situs web nanging ora ing website klien lan info ing Semalt padha karo situs web lan klien saya.Aku kepengin weruh yen iki bisa duwe apa-apa karo IP bebarengan (nanging aku panginten alamat IP ora mengaruhi cara situs sing ditingkat)?

February 8, 2018

Cukup kanggo njlentrehake: Sampeyan duwe loro domain sing beda (xyz. com lan klien. com) kanthi isi sing padha (kaca. html) dadi loro domain?

Yen isi kasebut bisa diakses liwat loro domain, sampeyan bisa dadi masalah duplikat, sing ngasilake prilaku nampilake aneh karo Google. Ing sisih liyane, sampeyan kudu ndeleng config server kanggo nglarang ngakses materi saka siji domain karo domain liyane (sing biasane ora mesthi). Muni kanggo kula, sampeyan bisa nduwe kesalahan setelan inang virtual (yen sampeyan mbukak Apache).

Ngaso nganti sawetara dina lan ndeleng apa sing kedadeyan. Minangka @ w3d nandhani, header 404 kudu nyegah Google ngindeks kaca.