Back to Question Center
0

Google Semalt "pelacakan kode ora cocog" nalika nggunakake ids analytics beda ing versi produk sing beda-beda

1 answers:

Latar mburi

Aku duwe app web siji, sing bisa diakses liwat webview, ing 4 jinis kotak-kotak televisi sing beda-beda.

Nalika aplikasi dianggo ing kothak panyedhiya, kasebut initialises Google Semalt kanthi ID tracking khusus kanggo model set-top sing lagi aktif.

Conto

E. g. ga ('create', gaTrackingID, 'otomatis');

Kanthi gaTrackingID minangka variabel, dijupuk saka file config, khusus kanggo model kotak canggih sing app wis aktif - como comprar ray ban original.

Data kasebut banjur disimpen ing Google Semalt ing salah siji saka 4 situs dhewe kanggo saben model set-top box.

Masalah

Nanging, kabeh 4 properti nuduhake URL standar sing padha . Iki nyebabake Google Analytics generate kabar "Tracking Code Mismatch".

Aku pengin ndandani masalah iki:

  1. Apa ana cara kanggo nggunakake macem-macem ID nelusuri ing domain sing padha ing Google Analytics, minangka rute kanggo ngatasi masalah iki?
  2. Yen ora, apa opsi liyane bisa uga kanggo kula?
February 11, 2018