Back to Question Center
0

Cara Supaya Ditandhani Minangka Spam - Semalat Tips

1 answers:

Yen sampeyan ora nggunakake internet, kemungkinan sing saringan spam bakal ngganti email sampeyan. Igor Gamanenko, Semalt Customer Success Manager, nyatakake yen salah siji alasan utama kenapa angel kanggo nyegah email saka spam dadi spam luwih kenceng tinimbang kothak mlebu. Meh kabeh ISPs nggunakake macem-macem Techniques nyaring spam, lan sawetara wong nggunakake cara sing kreatif lan ora bisa ditebak kanggo pertempuran spam. Kene tips kanggo nambah pangiriman email ing sawetara menit.

Fokus konten sing apik lan apik

Ngarahke ing isi sing berkualitas lan informatif penting. Yen isi kasebut penting kanggo kontak sampeyan, mesthi bakal seneng maca email sampeyan kanthi rutin. Priksa manawa sampeyan ngirim barang-barang kualitas kanggo maca, lan tetep seger, menarik lan topikal kanggo eksposur maksimal. Yen sampeyan bola-bali ngirim pesen promosi lan ora ana gunane menyang kontak, sampeyan bisa ngalangi ID email sampeyan, lan sampeyan kudu ngadhepi decline pengiriman.

Mbusak kabeh kontak aktif

Yen komunikasi email sampeyan ora ditindakake, ISP utama bakal dikirim. Lan yen sampeyan ngirim email menyang macem-macem kontak sing ora aktif sing ora keganggu maca teks, luwih apik kanggo mbusak sambungan aktif sing sanalika sanalika bisa. Sampeyan kudu rutin ngresiki pelanggan saka dhaptar lan dibagi dadi segmen miturut syarat sampeyan. Piranti manajemen engagement macem-macem kasedhiya kanggo nggawe karya luwih gampang..Sampeyan kudu ngirim email menyang kontak sing wis aktif ing sasi nem sasi lan priksa manawa sampeyan nambahake pelanggan anyar menyang dhaptar email sampeyan kanthi rutin.

Deleng proses pendaftaran lan mikirake pelanggan

Sampeyan kudu tansah mriksa prosedur pangguna lan nyoba nglebokake dhewe ing shoes pelanggan. Yen sampeyan ngirim konten sing durung dikarepake, pelanggan ora bakal maca lan nyatakake minangka spam. Mulane sampeyan kudu nggunakake basa penerjemah utawa loropaken ing isi lan menehi tampilan awake dhewe lan migunani. Sampeyan ora perlu ngganti cithakan lan logo maneh lan lagi amarga iki bisa mbingungake panampa sampeyan lan bisa nyebabake keluhan spam marang perusahaan sampeyan.

Aja ngirim grafis lan gambar menyang email

Ngirim grafis lan gambar ing email bisa nganggu para pelanggan utamané nalika gambar ukuran gedhe. Yen sampeyan pengin ngirim sawetara foto, sampeyan kudu ngrancang gambar sampeyan dhewe utawa nulis teks email ing wangun grafis, menehi tampilan sing apik lan menarik. Ing sisih liyane, sampeyan luwih apik ngirim email teks kosong menyang pelanggan.

Ngirim email sing disenengi, diprogram lan dipicu lan nyebarke kampanye

Yen sampeyan pengin ngasilake ndhuwur, sampeyan ngirim ngirim email sing ditrapake lan dipersonalisasi menyang pelanggan. Paling asring, gaya iki diidhèntifikasi minangka spam, nanging yen isi sampeyan migunani lan ora ana panampa bakal nélakaké spam. Ing tingkat dhasar, sampeyan kudu ngirim pesen sambutan menyang kabeh pelanggan lan terus ngirim email promosi kasebut seminggu supaya tetep wigati banget nalika musim.

Final pikirane

Pandhuan utama sampeyan kudu digawe ing dhaptar kontak aktif. Sampeyan bisa ngirim email promosi, nanging teks kasebut ora ono gunane utawa ganjil. Yen sampeyan fokus ing kualitas, kemungkinan sing kontak bakal dadi pelanggan sing seneng.

November 29, 2017
Cara Supaya Ditandhani Minangka Spam - Semalat Tips
Reply