Back to Question Center
0

Expert Semalt: Image SEO lan Kesempatan sing Bisa

1 answers:

Video lan gambar nyedhiyakake kesempatan optimalisasi search engine lan bantuan kaca ngirim sinyal sinyal sing beda menyang Google, Bing, Yahoo lan mesin telusur liyane. Crawler search engine ngevaluasi teks gambar lan nyeritakake isi situs web sampeyan. Padha ora mung ngerti lan nampilake teks gambar bener nanging uga digunakake minangka sumber panuntun dhumateng relevansi topikal kaca tartamtu. Ngunggah gambar langsung, lan ana sawetara cara kanggo nambah jus SEO ekstra menyang gambar.

Gambar Alt Tag:

Teg Alt gambar menehi mesin telusur sing jelas konteks gambar sampeyan. Tags bantuan Google mangertos alam lan makna gambar lan digunakake dening nonton. Tag teg gambar nyedhiyakake fungsi aksesibilitas lan optimasi mesin telusur . Mulane sampeyan kudu fokus nulis tag alt gambar kanthi bener lan nambahake kata kunci utama kanggo wong-wong mau. Tag alt sing apik nyedhiyakake konteks kuncine sing luar biasa kanggo kaca-kaca lan bantuan pangkat gambar sing luwih dhuwur ing panelusuran gambar.

Oliver King, Pengurus Kesuksesan Semalt , ngandarake yen sampeyan kudu nyimpen gambar alt teks sing luwih cendhek tinimbang 130 karakter lan ora nglebokake tembung kunci..Priksa manawa teks katon asli lan ngobrol sedhela babagan konten sampeyan. Ing wektu sing padha, sampeyan kudu ngontrol ukuran gambar sing dikirim lan supaya nggunakake tandha al ing gambar hiasan kayata foto latar mburi lan gambar manuk utawa kewan. Kanggo nambah tag alt ing Weebly, sampeyan kudu ngunggah gambar menyang server lan klik ing pilihan Advanced> Alt Text

Keterangan gambar:

Gambaran tulisan sing menehi kawruh babagan isi sampeyan, lan Google katon minangka teks kanggo mangerteni sipat isi sampeyan. Gambaran gambar ora minangka syarat SEO, nanging apik kanggo kredibilitas lan visibilitas situs sampeyan. Sampeyan bisa nambah caption gambar ing Weebly. Kanggo iki, sampeyan kudu ngunggah gambar lan pilih opsi Keterangan.

URL gambar lan Filename:

Iku penting kanggo nambah tembung kunci menyang jeneng file, lan iki salah siji saka praktik SEO paling apik. Google lan mesin telusur liyane katon ing jeneng file ing gambar lan mbantu sampeyan nambahake nilai kanggo isi sakabèhé. Plus, dadi gampang kanggo webmaster kanggo nampilake peringkat gambar ing gambar gambar Google, nyopir lalu lintas sing luwih akeh menyang kaca web. Nalika sampeyan ngunggah gambar ing Weebly, priksa manawa URL cocog karo jeneng berkas. Kanthi cara iki, URL gambar bakal katon kaya www.abc.com/yourfilename.jpg. Iku salah siji sing paling kritis gambar alat SEO lan kudu digunakake kanthi rutin.

Ukuran gambar:

Ukuran gambar sampeyan kudu cukup lan cocog karo isi situs web sampeyan. Yen sampeyan duwe akses menyang gambar ukurane cilik, sampeyan bisa ngowahi ukurane kanthi nggunakake sawetara tools kayata Preview for Mac lan liya-liyane. Paling asring, wong-wong sing nggawe foto luwih apik lan komprehensif. Sawetara alat sing kasedhiya ing internet sing bisa mbantu ngowahi ukuran lan ngowahi gambar sampeyan. Uga, Weebly kanthi otomatis ngeset latar mburi lan gambar header menyang ukuran sing optimal, supaya sampeyan ora perlu kuwatir babagan ngowahi ukuran akeh foto.

November 29, 2017
Expert Semalt: Image SEO lan Kesempatan sing Bisa
Reply