Back to Question Center
0

Expert Semalt Nylametake Snowshoe Spam: Apa Iku Lan Cara Supaya Iku

1 answers:

Spammers snowshoe nyebar pesen beda liwat pirang-pirang alamat IP, lan wangun utami spam minangka volume email sing ora dikarepake sing dikirim saka alamat IP siji. Yen sampeyan diblokir dening panyimpenan spam snowshoe, kemungkinan sampeyan ora ngukur langkah sing perlu.

Oliver King, spesialis terkemuka saka Semalt , nyedhiyakake ing kene ringkesan spam snowshoe lan tips carane nyegah.

Sajarah lan latar mburi Snowshoe:

Sekawan sasi kepungkur, ing meja kantor pos panyedhiya kothak, aku diwajibake ngevaluasi spam snowshoe. Ing wektu kuwi, aku nggawe saringan otomatis lan nggawe pangaturan ing ID emailku. Aku kerja 24x7 lan ndudhuk liwat data urip ing domain lan IPS kanggo mesthekake yen sistem bisa ngolah ancaman saiki.

A spammer teka bebarengan lan nyoba beda. Ing 2009, spammers padha ngembangake spam snowshoe. Ing sawetara detik nalika mblokir IP utawa domain, kegiatan liyane lan luwih ala ditindakake.

Kaya snowshoe nyebarake lelungan ing salju sing amba, salju snowshoe minangka teknik sing digunakake dening para peretas kanggo nyebar spam antarane pirang-pirang domain lan IPS. Padha pengin ngeculake metrik reputasi lan nyegah filter (Spamhaus).

Kenapa Snowshoe dadi masalah?

Filter spam tradisional ora bisa nglawan spam snowshoe amarga ora duwe cukup ruang kanggo nangani panjalukan saka domain siji utawa IP. Spam snowshoe tetep ing radar saringan basis volume, nanging ora ana cara kanggo ngatasi masalah.

Kanggo nuwuhake masalah, ora mungkin kanggo mblokir snowshoe tanpa positip palsu. Kemungkinan sing spammers snowshoe bakal 50 IPs ing / 24, dadi sampeyan ora bisa nyegah kabeh domain utawa IP, senadyan isi kasebut sah, lan aku ora bisa mbedakake barang-barang ala lan barang-barang sing apik, sayangé, spammers lan peretas tansah selangkah luwih maju tinimbang kita kudu nglawan spam snowshoe kanggo sawetara taun nganti ana solusi sing ditemokake Ing taun 2009, industri anti spam ngalahake spam iki. Taun sing padha, Spamhaus maju lan ngluncurake daftar CSS (Composite Snow-Shoe). Saringan spam penting wis diupdate, lan para ahli nemokake cara kanggo nyegah spam snowshoe, spam nyebabake irritating, nanging ing kasus-kasus kasebut, ora nglanggar Undang-undang CAN-SPAM ing Amerika Serikat. Para spammers tansah ngisi PO Box kanggo memenuhi syarat alamat pos lan nggunakake IP statis beda lan domain.

Carane supaya Snowshoe spam?

Minangka marketer email, iku penting kanggo nglawan spam snowshoe. Sawetara cara paling gampang kasebut ing ngisor iki.

1. Sampeyan kudu nggunakake subdomain tinimbang ing pirang-pirang domain.

2. Sampeyan ora kudu nambahake domain lan IP kanggo ngatasi tantangan nyaring lan matesi tarif. Iku cukup prasaja, nanging yen sampeyan ora disaring utawa diblokir, kemungkinan sing kabeh apik. Yen sampeyan nemokake dhewe ing Spamhaus CSS, sampeyan kudu nimbang ngirim luwih cepet domain lan IP. Yen sampeyan duwe alangan ing atine, sampeyan bisa takon marang pakar IT babagan spam snowshoe.

November 29, 2017
Expert Semalt Nylametake Snowshoe Spam: Apa Iku Lan Cara Supaya Iku
Reply