Back to Question Center
0

Nggoleki Aku Nggoleki Panggonan Di E-Commerce

1 answers:

Mulane, perdagangan wis entuk manufaktur sing akeh, kaya sing dianggep minangka tradhisi bisnis lan ekonomi, disetujoni ing Eropah lan negarane. Negara non-commerce ing e-commerce ana ing endi wae, minangka e-commerce ing wilayah Asia-Pasifik minangka pusat strategis.

Ilmuwan wis nempuh kancané saperlu mlayu mlayu mlayu nggoleki nalika tanggal 17 April, sing dianggep minangka pemain paling gedhe ing donyaning hiburan saben tanggal 12 sasi. L'esperto di Semalt Layanan Digital, Igor Gamanenko, wis nyedhiyakake dell'e-commerce ing wilayah maneka warna.

Motivi per cui la Business Online si espande

La logistica on-line del mondo ngapikake bisnis online, ngrancang luwih gampang. Ci sono molti metodi di pagamento affidabili che consentono lo scambio sicuro di prodotti murni. Ing kasunyatan, sampeyan bakal bisa ngakses smartphone kanthi cepet lan sampeyan bisa ngakses layanan internet kanthi cara sing luwih cepet kanggo sampeyan kanthi cepet, supaya sampeyan bisa ngundhuh situs web kanthi cepet ing situs web.

Yen sampeyan ora nganggep minangka media crescente, sampeyan bakal bisa ngupayakake manawa sampeyan ngupayakake penawaran sing luwih apik, sing bisa ngundhuh apa wae sing kudu dilakoni ing globale ing 627 milyar dolar ing taun 2022. Sampeyan ora bakal bisa ngisi e- commerce uga dianggep minangka produk prodhuk lokal sing ora ana prodhuk lokal, nanging uga ana ing China sing ngetungake barang dagangan online

Acquisti Cross-Border ing Cina

Nggawe SEO, ngundhuh lan menehi saran kanggo nggoleki bisnis. La Cina kondensor bisnis transfrontaliero online, raggiungendo 200 yuta ora duwe entuk online entuk ing 2020 karo sing ngedol bisnis kanggo 245 milyar ing dollari secondo Accenture..Inisièté, ing antarané ana ing Alibaba cina lan Amazon, migunakaké miguna kanggo migunakaké cinematike sing ana ing situs web kasebut.

Komoditas iki kalebu sajrone ngasilake barang-barang minangka prodhuk saka prodhuk prodhuk, ngidini norma-norma lan pratika SEO attenta. Yen sampeyan ora nandhakake, sampeyan bakal bisa ngundhuh online sing gratis kanggo ngundhuh lan nyedhiyakake sampeyan kanthi cepet. Piagam iki mlebu Alipay (Alibaba) lan Tencent (WeChat) kanggo mbentuk sistem informasi sing bisa dianggep pinunjul.

Shopping Cross-Border in altre regioni

Kaping pisanan ana KPMG ing Medio Oriente lan wilayah Afrika, sing ana ing Afrika Selatan kanggo nyedhiyakake aplikasi massal online liwat transfrontaliero. Sabanjure, ana ing mediasi Amazon ing Amazon - wis tuku produk online ing wilayah sing luwih saka 8 milyar ing kabeh sing ana ing taun 2017.

Ritorni di frontiera

Aku bakal mbayar biaya sing luwih dhuwur tinimbang ing Federal Federal Expressway ing 2016. Kabeh sing bisa ngundhuh lan ngupayakake biaya kanggo ngetokake sekuritas kanggo nyedhiyakake layanan PayPal.

Vendite Cross-Border in America

Ora ana studio sing ngetutake società kanggo perusahaan sing ngetrapake transaksi ing transfrontalier saka perusahaan sing ngetokake sekuritas babagan 36% layanan online. Saliyane iku, kita bakal nampani online bisnis online lan manggon ing eBay lan Amazon, nanging luwih saka iku bakal bisa mbayar biaya sing luwih dhuwur tinimbang sing teka ing Amerika Serikat. Ing prosese, SEO nggawe akun online kanggo pangguna online.

Piranti lunak sing ngidini vendor ing online bakal ngupayakake proses bisnis lan layanan kanggo migunakake layanan, supaya sampeyan bisa nyedhiyani sampeyan kanthi prasaja. Yen sampeyan ora nandhang sangsara, sampeyan bakal bisa ngundhuh layanan sing paling apik kanggo nandur modal ing situs web, supaya sampeyan bisa nggunakake situs web ing SEO kanggo menehi akses menyang layanan sing gratis. Nanging, nganggep panggonan lokal lan transparan ngarep lan khusus, sampeyan bakal kepengin nggawe pribadhi pribadi kanggo ngapikake piandel bisnis.

November 29, 2017
Nggoleki Aku Nggoleki Panggonan Di E-Commerce
Reply