Back to Question Center
0

Pakar Semalat Islamabad: Cara Blok WP Referrer Spam Ing Google Analytics

1 answers:

Spam panrima ing Google Analytics wis dadi masalah penting. Amarga banjir panuduh spam saka situs web diwasa lan media sosial, webmaster wis dadi kewalahan dening saringan sing beda lan nggunakake cara liya kanggo nyegah lalu lintas kualitas sing kurang apik saka ngrusak situs.

Sampeyan ora perlu panik minangka bisa kanggo mblokir spam spam referrer ing akun Google Analytics. Sohail Sadiq, ahli terkemuka saka Semalt , ngandhani babagan carane nindakake iki kanthi sukses.

Miwiti Google Analytics

Yen situs web sampeyan nampa persil saka lalu lintas lan sampeyan ndeleng sawetara pranala spam ing akun Google Analytics, sampeyan bisa nyingkirake pranala kasebut amarga bisa nggawa sampeyan menyang situs web angkoro. Yen sampeyan ora nggunakake Google Analytics ing situs web WordPress sadurunge, sampeyan kudu nginstal plugin WordPress lan entuk terintegrasi menyang akun Analytics.

Google Analytics minangka alat sing luar biasa lan migunani sing ngidini sampeyan ndeleng cara pengunjung sesambungan karo kaca web. Sampeyan uga bisa mriksa kaca-kaca kaya sing paling akeh, bisa nglacak klik ing pranala lan tugas liyane sing padha.

Apa Spam Referrer?

Yen sampeyan pengin situs sampeyan bakal weruh, priksa manawa sampeyan ngilangi spam referrer saka situs sampeyan. Spammers lan peretas ngubungake njupuk kauntungan saka kepinginan lan ngirim URL ngubungake kanthi script otomatis nganti atusan ewong blog lan situs web saben dina. URL iki katon ing akun Google Analytics lan layanan liyane ing wektu sing ora. Menimbang sing bakal ndadékaké peringkat situs sampeyan, sampeyan kudu njlajah cara kanggo nyisihaken mau sanalika bisa.

Carane aku bisa ngatasi Spam Referrer?

Sampeyan bisa nggunakake Sucuri kanggo ngawasi keamanan situs web..Sucuri ora mung nglindhungi situs sampeyan nglawan Trojans lan malware nanging mblokir spam referrer kanthi permanen. Sucuri Situs web Firewall iku salah sawijining WordPress paling apik sing bisa digunakake kanggo ngilangi spam referrer. Tim kasebut darmabakti lan kerja keras, lan pelanggan diwenehake kanthi rinci babagan carane nggolekake situs.

Blab Referrer Spam ing WordPress karo Plugin

Cara liya kanggo mblokir spam referrer ing situs web WordPress sampeyan yaiku nganggo Plugin WordPress sing beda. Plugin iki duwe opsi sawetara, lan sampeyan bisa ngaktifake kanggo nyegah spam ngubungake. Ing bab pisanan sampeyan kudu ngundhuh, nginstal lan ngaktifake plugin sing relevan, lan saranake sampeyan nggunakake plugin SpamReferrerBlock. Sawise rampung aktif, sampeyan kudu pindhah menyang Setelan »Blok Referrer Blok lan atur setelan plugin iki kanggo miwiti.

Blokir Panuntun Roh karo Filter-filter Google Analytics

Sampeyan bisa mblokir spam referrer kanthi saringan Google Analytics. Yen spammers ngirim sampeyan panjalukan sing terus-terusan, kedadeyan kasebut bisa dilacak kodhe tracking UA. Padha nggunakake kode iki kanggo ngenali niche lan alam situs web sampeyan. Paling webmasters nambah filter menyang akun Google Analytics, ngendi insert ing situs sing curiga lan nyisihaken mau ing menit. Pindhah menyang akun Google Analytics lan menyang Pirsawan »Teknologi» Jaringan bagean. Kene sampeyan kudu milih Hostname minangka dimensi utama lan nyoba kanggo nggedhekake asil menyang opsi Bulanan. Sawetara jeneng domain sing kudu ditambahake ing kene yaiku wpbeginner.com, darodar.com, lan liya-liyane.

Sampeyan uga bisa mblokir spam referrer umum karo saringan Google Analytics. Pindhah menyang pilihan Ngilangi Filter-filter ing akun Google Analytics lan mblokir URL kaya tombol-for-website.com, blackhatworth.com, darodar.com, lan anticrawler.org.

November 29, 2017
Pakar Semalat Islamabad: Cara Blok WP Referrer Spam Ing Google Analytics
Reply