Back to Question Center
0

Pakar Semat: Cara Nggawe Plugin Simple WordPress

1 answers:

Nggawe plugin WordPress adat gampang. Paling wong bisa nemokake aspek kasebut migunani kanggo ngatasi modifikasi lan akeh kabutuhan. Plugin yaiku kode PHP sing ngowahi cara sampeyan ngoperasikake situs web. Sampeyan bisa nggawe kode iki lan nambahake ing situs web WordPress tanpa kudu ngowahi kode utama situs web kasebut. Ing sawetara kasus, sampeyan kudu nambahake fitur unik menyang situs sampeyan, sing ora duwe plugin komersial sing bisa digawé.

Ing artikel SEO, sing disedhiyakake dening Andrew Dyhan, ahli terkemuka saka Semalt , sampeyan bakal mangerteni carane nggawe plugin WordPress adat.

Iku gampang kanggo nggawe plugin WordPress adat. Kaya ing kasus ing ndhuwur, kita wis nggawe plugin sing bisa ngowahi kaca. Sampeyan uga bisa nambahake kode PHP baris liyane kanggo nindakake fungsi beda ing situs web WordPress Sampeyan.

November 29, 2017
Pakar Semat: Cara Nggawe Plugin Simple WordPress
Reply