Back to Question Center
0

Pedoman Ahli: Pedoman Plugin WordPress

1 answers:

Plugin iki minangka potongan kode PHP sing nambah fungsionalitas menyang situs web panjenengan. Kanggo coders amatir, wong nggunakake kodhe iki kanggo nambah fitur t tema saiki tanpa kudu ngowahi kode inti saka tema. Plugins mbantu nggawe kiriman khusus, ngatur entri basis data, nglacak artikel sampeyan uga nambah folder item menyang server "CDN". Umpamane, wong mlaku Amazon situs web Afiliasi Afiliasi nduweni potensi ngasilake saka fitur-fitur kasebut. Ing sawetara kahanan, sampeyan butuh plugin pribadhi kanggo ngatasi masalah sing unik kanggo situs sampeyan.

Minangka tema modifies tata letak lan katon saka situs, plugins ningkatake fungsi fitur. Tema nindakake fungsi kasebut ing folder file functions.php. Kanthi plugins, sampeyan bisa nyithak folder ing plugin sampeyan. Sinten ingkang gadhah kawruh dasar babagan sistem file WordPress lan PHP coding saged nyipta plugin khusus. Ing artikel SEO, sampeyan bisa mangerteni carane nggawe plugin.

Andrew Dyhan, spesialis terkemuka Semalt , njamin yen nggunakake plugin, sampeyan kudu ngunggah lan ngaktifake luwih dhisik.

Carane WordPress Plugins bisa digunakake

Plugin sing cuplikan PHP prasaja. Kaya tema, iki file PHP saiki nang endi wae ing direktori situs web sampeyan. Kanggo nggawe plugin, sampeyan kudu navigasi menyang folder wp-content / plugins. Saka kene, gawe jeneng folder lan nyeleh file PHP. Kabeh item kasebut kudu nduweni jeneng sing padha. Saka kene, sampeyan bisa nggawe plugin WordPress pisanan sampeyan.

Plugin mbutuhake header. A header minangka bagéan pisanan saka plugin. Ngemot informasi khusus kayata jeneng penulis, versi, jeneng, lan katrangan saka plugin. Nggunakake editor teks, sampeyan bisa nambah kode lan potongan menyang situs web WordPress. Umpamane, ngelingake yen plugin kita jeneng 'Our Sample Plugin,' sampeyan bisa nggunakake kode:

Jeneng Plugin: Plugin Sample Kita

Plugin URI: http: // Our-Sample-Plugin.com

Description: plugin kanggo nyoba carane rampung

Versi: 1..2

Panganggité: Mr. Plugin

Penulis URI: https://oursampleplugin.com

Lisènsi: GPL2

Plugin iki lengkap. Ngaktifake ing basis data situs web sampeyan bisa uga bisa. Nanging, ora ngemot fungsi kasebut. Akibate, ora bisa entuk fitur apa wae. Sampeyan kudu nambah garis fungsi plugin iki supaya bisa digunakake. Ing program backend sampeyan, sampeyan bisa nambah potongan kode menyang awak lan nggawe plugin iki nindakake peran tartamtu ing situs web sampeyan. Contone, sampeyan bisa pengin plugin iki bisa njupuk maneh views. Ing kasus iki, plugin bisa katon kaya:

/ *

Jeneng Plugin: Plugin Sample Kita

Plugin URI: http: // Our-Sample-Plugin.com

Description: plugin kanggo nyoba carane rampung

Versi: 1.2

Panganggité: Mr. Plugin

Penulis URI: https://oursampleplugin.com

Lisènsi: GPL2

* / function awepop_get_view_count {

global $ post;

$ current_views = get_post_meta ($ post-> ID, "awepop_views", bener);

yen (! Isset ($ current_views) UTAWA kosong ($ current_views) OR! Is_numeric ($ current_views)) {

$ current_views = 0;

}

bali $ current_views;

}>

Iki minangka plugin WordPress lengkap sing bisa njupuk lan nuduhake tampilan kaca. Ora ana watesan perintah kanggo fungsi sing bisa ditambahake menyang plugin. Pungkasan, sampeyan kudu ngunggah lan nginstal plugin ing WordPress. Saka kene, sampeyan bisa ngaktifake WordPress plugin.

November 29, 2017
Pedoman Ahli: Pedoman Plugin WordPress
Reply