Back to Question Center
0

Semalat: Cara Instal Situs Ing Google Chrome

1 answers:

Ana akeh pangguna ing ngendi wong perlu mblokir akses situs web ing browser. Contone, perlu kanggo matesi akses anak menyang sawetara situs. Para wong tuwa uga kudu tetep karo hak-hak pangayoman saka firewall kasebut kanggo matesi entri sing ora sah kanggo browser tambahan utawa situs web tartamtu. Umumé wong mblokir situs kasebut kanthi manual utawa nggunakake teknik inang file. Nanging, perintah mlaku bisa dadi prosedur rumit. Mulane sawetara wong nggunakake ekstensi Google Chrome kanggo matesi akses situs web.

Ing pedoman SEO iki, Jack Miller, pakar ndhuwur Semalt , nemtokake siji extension Chrome minangka conto nuduhake teknik iki.

Cara mblokir situs

Prosedur iki diwatesi kanggo pangguna Google Chrome. Nanging, browser liya sing duwe ekstensi iki uga bisa nggunakake teknik kasebut kanggo mblokir situs web. Kajaba iku, extension saka kapentingan ing kene bakal dadi extension SiteBlock. Ana ekstensi liyane kayata SpyVisit, nanging fungsionalitas luwih utawa kurang padha. Tindakake langkah iki:

  • Bukak Google Chrome lan klik 'setelan.'
  • Ing menu setelan, navigasi menyang 'Piranti liyane' lan klik 'ekstensi.'
  • Saka kene, sampeyan bisa pindhah menyang 'luwih ekstensi.'
  • Menu iki mbukak nyimpen web Google Chrome. Kaya toko app populer, nelusuri 'SiteBlock' lan klik enter..
  • Klik tombol 'add to Chrome' kanggo miwiti proses instalasi lan ngenteni rampung.

Yen sampeyan tindakake prosedur iki, sampeyan kudu bisa ngontrol browser lan situs web sing bisa dilacak. Iku penting kanggo sok dong mirsani sing extension SiteBlock belongs Google. Sampeyan kudu ora duwe masalah babagan validitas utawa penulis perangkat lunak iki. Prosedur iki perlu sampeyan nambah situs sing mbutuhake ekstensi iki kanggo diblokir. Sampeyan bisa nggunakake metode iki kanggo mbantu nyegah situs iki:

  • Ing panel telusur Google, sampeyan bisa matesi situs saka popups SERP.
  • Sampeyan uga bisa pindhah menyang setelan.
  • Bukak ngatur ekstensi browser Chrome lan pilih SiteBlock.
  • Saka kene, klik 'opsi'
  • Tambah alamat web saka situs web sing pengin diblokir ing 'situs kanggo diblokir.'
  • Elinga klik 'save options'

Sampeyan uga bisa nggawe daftar akeh situs web sing sampeyan ora pengin wong bisa ngakses. Iku penting kanggo ngilangi 'www utawa https: //' bagéan saka situs web sing mblokir. Cara iki bisa njamin yen sampeyan matesi kabeh domain tanpa prelu protokol. Sawise nyimpen setelan kasebut, sampeyan bisa nguji addon kanthi nyoba ngakses salah situs kasebut ing daftar sing diblokir. Pesen "Diblokir dening extension SiteBlock" nandheske sukses teknik iki.

Kesimpulan

Ana akeh cara kanggo ngapa wong pengin mblokir situs web ing browser. Kayata, sawetara wong tuwa mbutuhake watesan saka bocah-bocah saka ngakses situs web isi diwasa. Ing kasus iki lan akeh, wong bisa nggunakake teknik sing beda kanggo nyegah akses kasebut. Pedoman SEO iki bisa nuduhake sampeyan carane mblokir sawetara situs kanthi nggunakake Chrome nambah-ons. Saka sijiné 'SIteBlock' sing prasaja, sampeyan bisa matesi akses sawetara domain utawa situs saka browser Chrome sampeyan. Sampeyan uga bisa ngapikake prosedur iki menyang browser liyane sing nggunakake iki utawa ekstensi liya.

November 29, 2017
Semalat: Cara Instal Situs Ing Google Chrome
Reply