Back to Question Center
0

Semalat: Cara Mbusak situs web Chrome nganggo 4 ekstensi

1 answers:

Pemblokiran situs web bisa dadi langkah migunani kanggo macem-macem kedhaftar internet. Ana akeh cara sing diblokir dening wong ing situs web ing komputer. Umpamane, wong ngowahi file sarwa dumadi ing mesin supaya bisa dialihake menyang URL sing ora dingerteni. Wong liya nggunakake server DNS kasebut sing duwe firewall kontrol parental. Ing sawetara aplikasi, sampeyan bisa uga pengin mblokir sawetara situs web ing tingkat browser. Ana akeh cara liwat sing bisa mblokir situs web saka browser, paling akeh sing nduwe ekstensi.

Ing artikel SEO, Igor Gamanenko, pakar ndhuwur saka Semalt , nyedhiyakake sawetara ekstensi browser Chrome sing bisa mblokir situs web kalebu:

1. Daftar Pengaturan Pribadi (dening Google)

Addon iki bisa nimbulake browser kanggo mblokir situs web langsung saka jawaban kueri query. Extension Blocklist Pribadi digawe dening perusahaan Google, sing artine validitas efeke. Sawise sampeyan nginstal extension iki, sampeyan bisa ngalangi situs web langsung saka asil panelusuran situs web kasebut. Sampeyan bisa nggawe dhaptar domain lan situs sing pengin diblokir saka Google SERPs. Kanggo ngatur situs kasebut, sampeyan bisa ngeklik extension dhaptar pribadhi lan mbusak situs web sing kasedhiya ing pamblokiran sampeyan.

2. Situs Blok

Sambungan iki mbantu user mblokir dhaptar tartamtu situs web sing kudu diblokir. Boten kados extension Blocklist Pribadi, sampeyan kudu nambah situs web kanthi manual sing arep diblokir saka tampilan..Ekstensi iki nduweni sandhi sing bisa dilebokake ing kunci anak. Sampeyan bisa nyegah panggunaan sing ora perlu saka kene. Sawise diinstal, sampeyan bisa ngatur Pemblokiran Situs kanthi ngeklik ikon kasebut ing layar. Sampeyan bisa ngeset pangalihan utawa mbusak instal saka kene.

3. StayFocusd

Sambungan Chrome mblokir sawetara situs web kanthi mbisakake sampeyan nyetel durasi sesi. Umpamane, sampeyan bisa nyetel jumlah wektu sampeyan kudu ngentekake ing situs tartamtu. Tambahan iki uga nggawe daftar situs web sing pengin diblokir. Sampeyan bisa nggunakake opsi Nuklir kanggo mblokir akses situs web kanthi lengkap.

4. tinyFilter

Alat kasebut gratis. Iki nawakake akeh layanan ngawasi situs web ing internet. TinyFilter bisa mbantu user ngalangi konten nyerang saka nuduhake munggah ing browser komputer. Ana uga sandhi kanggo ngunci firewall lan uga aspek kontrol parental saka browser. Sampeyan bisa matesi akses menyang addon iki nggunakake sandhi, matesi pihak sing bisa ngatur. Mbentuk menu opsi kasebut; sampeyan bisa klik ikon browser kanggo ngatur situs web sing diblokir kanthi manual.

Kesimpulan

Sampeyan bisa ngontrol akses browser nganggo macem-macem cara. Salah siji cara paling efektif kanggo ngatur browser Chrome sampeyan yaiku liwat ekstensi. Ekstensi browser kaya Blok Situs bantuan kanggo matesi akses sawetara URL saka browser sampeyan. Contone, sampeyan bisa nggawe dhaptar situs web sing ora dikunjungi. Sampeyan uga bisa ngotomatisasi sawetara sandhi ing ekstensi kasebut kanggo nyegah anak supaya nggawe pengecualian. Artikel SEO iki bisa mbantu nginstal addon chrome sing paling apik kanggo ngontrol akses situs web ing browser Chrome.

November 29, 2017
Semalat: Cara Mbusak situs web Chrome nganggo 4 ekstensi
Reply